Kamp Mon Perin z ugodnejšimi cenami v novo sezono

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Mon Perin Bale za novo sezono urejajo dodatne parcele za avtodome, postavljajo nove mobilne hišice, razširili so sanitarije, zgradili vodno igrišče za otroke, napovedujejo pa tudi izgradnjo vodnega parka. V času predsezone kamp ob bivanju 5 ali 7 dni nudi dodatne ugodnosti v obliki brezplačnih tečajev jahanja, jadranja, potapljanja... Na kamping kartico kamp nudi 10% popust.

Kamp Mon Perin v Balah leži v osrednjem delu Istre, približno 20km južno od Rovinja inkamp Mon Perin Bale - avtokampi.si je s prenovo in obogatitvijo ponudbe v zadnjih letih postal eden najboljših kampov v Istri, ki se lahko pohvali tudi z lepimi plažami. Številni gosti kamp Mon Perin poznajo pod imenom kamp San Polo & Colone, ki sta bila pred leti združena pod eno ime.

V letu 2017 je kamp dosegel številko 250.000 nočitev, kar je 15% več kot v predhodnem letu oz. trikrat več kot pred 10 leti.

Kamp Mon Perin se razteza vzdolž več kilometrov dolge raznolike plaže (prodnata in skalnata). V obeh delih kampa (San Polo in Colone) sta tudi dva zaliva še posebej primerna za kopanje otrok, voda pa je v tem delu Istre zelo zelo čista. Večji del kampa ima dobro senco mediteranskih dreves.

kamp Mon Perin Bale - avtokampi.siKampiranje in najem mobilnih hišic v Balah
V kampu Mon Perin omogočajo kampiranje na urejenih parcelah opremljenih z elektriko in vodo. Del parcel je urejenih v terasah, manjši del kampa je neparceliran in namenjen predvsem šotoristom.

Gostje, ki si želijo več udobja lahko v kampu Mon Perin najamejo tudi moderne mobilne hišice. Na voljo so manjše hiške za 2 osebi, klasične hišice za 4 + 2 osebi in večje mobilne hišice Prestige in Exclucive z 40 ali celo 50 m2 površine. V določenih tipih mobilnih hišic so dovoljeni tudi psi.

kamp Mon Perin Bale - avtokampi.si
V morju so gostom brezplačno na voljo napihljiva igrala, imajo dve igrišči za odbojko, igrišče za košarko in nogomet. Organizirajo otroško animacijo in telovadbo za odrasle, po kampu in do kraja Bale pa brezplačno vozi turistični avtobus.

Novosti za sezono 2018 in plani za naslednja leta
Letos so v kampu povečali tri sanitarne objekte, uredili 25 novih parcel za avtodome, postavili 40 mobilnih hišic ter pričeli z urejanjem kanalizacije in lastne čistilne naprave.

kamp Mon Perin Bale - avtokampi.siV delu kampa Colone so zgradili park za otroke z vodnimi igrali (enak kot je bil lani zgrajen v drugem delu kampa).

V naslednjih letih v samem kraju Bale planirajo urediti razpršen hotel, kar pomeni, da bodo nastanitve urejene po celem kraju, recepcija pa bo le ena.

Ker je večina njihovih gostov družin z otroki, planirajo zgraditi vodni park z bazeni - Paleo park, ki bo imel tudi izobraževalno funkcijo. Pred leti so na območju Bal našli kosti dinozavra in strokovnjaki menijo, da je tu nekoč živelo več vrst dinozavrov.

Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic
Informacije o cenah kampiranja in najema mobilnih hišic v Balah si lahko ogledate v spodnjem spletnem rezervacijskem sistemu.

Imetnikom Avtokampi.si kamping kartice v kampu kampu Mon Perin omogočajo 10% popust na ceno osebe v primeru vsaj 7 nočitev.

V času nizke sezone od 30.3. do 10.6. & 3.9. - 7.10. vam v primeru najema mobilne hišice za vsaj 5 noči ali kampiranja za vsaj 7 noči nudijo darilne bone za 1 urni tečaj jadranja, 20 minutno jahanje, tečaj potapljanja, izlet z ladjico in steklenico olivnega olja.

Če boste najem mobilne hišice rezervirali v terminu od 3. aprila do 18. maja boste prejeli dodatnih 10 - 15% popusta. Tako so cene najema mobilnih hišic za prvomajske počitnice že od 50 eur naprej.


Če želite rezervirati kamping parcelo ali mobilno hišico v kampu Mon Perin, lahko to storite preko spodnjega spletnega obrazca ali  na spletni strani -  www.camping-monperin.hr