Kamp Medveja vabi na kampiranje ob prekrasni plaži pod Učko

Datum objave
Kategorija
Statistika

Samo nekaj kilometrov od Opatije vas čaka zanimiv kamp Medveja, ki gostom nudi kampiranje na urejenih parcelah in najem mobilne hišice. Kamp nudi popust na kamping kartico.

Kamp Medveja sodi med celinske kampe na Kvarnerju in se lahko pohvali s prekrasno prodnato plažo.

Kamp je odprt od aprila do sredine oktobra in gostom nudi lepo urejene parcele, ki so večinoma urejene na travnati površini, in možnost najema mobilnih hišic ter apartmajev.

Do kampa Medveja je iz osrednje Slovenije najlaže priti po avtocesti do Postojne, naprej do mejnega prehoda Jelšane in po avtocesti do Opatije, od koder vas cesta ob morju pripelje mimo Lovrana do vasice Medveja.

Kamp Medveja ima okoli 300 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko, tretjina pa jih ima tudi vodo. Del kampa je še vedno neparceliran in tako tudi cenovno ugodnejši za kampiranje.

kamp Medveja Opatija - avtokampi.siV kampu Medveja omogočajo tudi najem mobilnih hišic. Novejše Premium mobilne hišice so večje in bogatejše opremljene, saj imajo dve kopalnici, prostornejši dnevni prostor in tudi večjo zunanjo teraso, kjer ima vsaka hišica svoj žar. Nekoliko manjše so mobilne hišice tipa Standard, vendar še vedno dovolj udobne za štiričlansko družino. Cene najema mobilne hišice se spreminjajo, zato si lahko aktualno ceno za vaš termin izračunate na spodnjem spletnem rezervacijskem obrazcu.

Poleg bližine pa sta glavni prednosti kampa Medveja tudi prekrasna prodnata plaža, ki leži pred kampom (loči ju le cesta), in planina Učka, ki se dviguje za kampom. Ta nudi številne možnosti za rekreacijo, predvsem spomladi in jeseni priporočamo pohodniški izlet, ki nudi lepe poglede na Kvarnerski zaliv. Če pa bi se radi sprehodili ob morju, pa priporočamo izlet od Lovrana do Opatije.

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilne hišice v kampu Medveja

Kamp Medveja omogoča tudi popust na
Avtokampi.si kamping kartico in sicer 10% popust na ceno osebe ob kampiranju na parceli Standard in Deluxe. Na najem mobilnih hišic kamp nudi 10% popusta za termine 28.4. - 7.7. & 3.9. - 24.9.

Več informacij o kampu Medveja dobite tudi na spletni strani kampa www.liburnia.hr ali pa jih pokličete v rezervacijski center na tel. št. 05 936 88 88.