Kamp Medveja pri Opatiji omogoča udobno kampiranje ob prekrasni plaži

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nekaj kilometrov od Opatije leži kamp Medveja. V kampu so v zadnjih letih postavili moderne mobilne hišice, ki omogočajo udobne počitnice ob prelepi plaži. Oglejte si ponudbo kamp Medveja.

Kamp Medveja je eden redkih kampov na vzhodni obali istrskega polotoka in deluje kamp Medveja Opatija - najem mobilnih hišicv okviru družbe Liburnia Riviera hoteli. V kampu imajo urejenih več kot 300 kamping parcel, od katerih je 124 opremljenih z elektriko in vodo.

Poleg klasičnih mobilnih hišic so lani v kampu Medveja dodatno postavili še 20 moderno opremljenih mobilnih hišic z lesenimi terasami. V letu 2013 dodajajo nove mobilne hišice, ki bodo dopolnile ponudbo tega kampa.

Vse novejše hišice imajo po dve kopalnici in dve spalnici, so klimatizirane ter opremljene s satelitsko televizijo in zunanjim žarom. Tako omogočajo udoben dopust za celotno družino in to v neposredni bližini morja. Poleg tega v kampu Medveja omogočajo tudi bivanje v lepo urejenih soba in apartmajih.

Ne glede na to ali ste ljubitelj sonca ali sence,  ste lahko sigurni, da boste na prodnati plaži v Medveji uživali vsi.  Na delu plaže delujejo lokali,  restavracije, omogočajo najem ležalnikov in senčnikov ter številne športne aktivnosti na vodi.  Bi si želeli masažo na plaži? Tudi za to bodo poskrbeli na plaži v Medveji.

Več informacij o ponudbi kampa Medveja, kampiranju, najemu mobilnih hišic, sob in apartmajev boste dobili na spletni strani www.liburnia.hr/