Kamp Marina - potopite se in odkrijte čarobne lepote podvodnega sveta

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Marina pri Labinu so za konec sezone pripravili posebno ponudbo najema mobilnih hišic z dodatnim spoznavnim potapljaškim tečajem.

V kampu Marina pri Labinu so za konec sezone pripravili posebno ponudbo najema mobilnih hišic. Vsem gostom, ki bodo do konca oktobra preživeli 3 dnevni dopust v njihovih mobilnih hišicah,slika.asp?slika=3077 bodo omogočili udeležbo na spoznavnem tečaju potapljanja.

Kamp Marina je daleč na okoli znan predvsem med vsemi ljubitelji potapljanja, v njem pa deluje tudi ene najboljših potapljaških centrov na Jadranu. Tako vam bodo inštruktorji potapljanja omogočili, da si v 2 urnem tečaju pridobite nekaj praktičnih potapljaških izkušenj.

Po kratkem teoretičnem delu se boste v spremstvu inštruktorja z obale spustili nekaj metrov pod morsko gladino in uživali v opazovanju podvodnega živalskega in rastlinskega sveta.

Glede potapljaške opreme vam ni potrebno skrbeti, saj boste vso opremo brezplačno dobili v samem potapljaškem centru.

Cena nočitve v mobilni hišici in vključenega potapljaškega paketa je 26 evrov na osebo. Najnovejšo ponudbo najema mobilnih hišic v kampu Marina si lahko ogledate tudi na spletni strani  www.camping-adriatic.com, kjer lahko hkrati opravite tudi rezervacijo počitnic.