Kamp Lucija v Portorožu se usmerja v družinski turizem

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Lucija so se v zadnjih letih preusmerili predvsem v kamp, ki bo bolj prijazen družinam in gostom, ki prihajajo v kamp z avtodomi. Za novo sezono na začetku kampa na novo uredili 45 parcel...

V Portorožu že dolga leta deluje kamp Lucija, ki je bil pred leti poznan predvsem po vikend zabavah mladih, ki so dobro lokacijo kampa izkoristili predvsem za nočno veseljačenje po tem turističnem kraju.
Kamp Lucija Portorož
V kampu Lucija v zadnjih letih svojo ponudbo prilagodili družinam z otroki in gostom, ki prihajajo v kamp z avtodomi. Za novo sezono so na začetku kampa na novo uredili 45 parcel, ki so namenjene predvsem avtodomarjem. Tako so parcele opremljene s priključkom na elektriko in vodo, v neposredni bližini pa je urejena tudi nova oskrbovalna postaja za avtodome. V kampu imajo tako od 315 parcel sedaj kar 170 parcel opremljenih z vodo, vse ostale pa imajo tudi elektriko.

Za otroke so na plaži uredili novo otroško igrišče s peskovnikom, gugalnico in toboganom, lastnikom kužkov je sedaj na voljo tudi zunanji tuš za kopanje njihovih ljubljenčkov in dodali so tudi stojala z vrečkami za pobiranje iztrebkov. Plaža za kužke pa je urejena tik ob samem kampu.

Kamp Lucija PortorožNekoliko so prenovili sanitarije, kjer so uredili tudi previjalnico za dojenčke. Še pred glavno sezono bo v kampu pričel delovati brezžični internet.

V kampu deluje trgovina in picerija, kjer so letos uredili igralni prostor s trampolini za otroke, ki bo zelo prav prišel v primeru slabega vremena. Na voljo je tudi možnost izposoje pedalinov.

Kamp Lucija ima izredno lokacijo za sprehode in številne športne aktivnosti. Športni center z igrišči za tenis, košarko, nogomet in mini golf je od kampa oddaljen le 300 metrov. Skozi kamp poteka tudi kolesarska pot, ki pelje naprej proti solinam in Sečovljam. Ljubitelji sprehodov pa se morajo odpraviti na ogled bližnjih solin, od koder je sončni zahod sigurno najlepši.

Več informacij o ponudbi kampa Lucija dobite na njihovi novi spletni strani www.bernardingroup.si ali pa jih pokličete na recepcijo kampa na tel. št. 05 690 60 00, kjer lahko tudi uredite rezervacijo parcele.