Kamp Lopari ima nove parcele in mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Lopari v Nerezinah na otoku Mali Lošinj so letos svojo ponudbo obogatili z novimi parcelami ob morju ter mobilnimi hišicami.

V kampu Lopari v Nerezinah na otoku Mali Lošinj so letos svojo ponudbo obogatili z novimi parcelami, ki so jih poimenovali kar superior parcele, ki se nahajajo ob samem morju in so opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Tako lahko kar s svoje parcele uživate v pogledu na morje in imate skorajda privatno plažo.slika.asp?slika=2493

Nova pridobitev kampa Lopari so tudi mobilne hišice. Šest so jih postavili v osrednjem delu kampa. Hišice so popolnoma opremljen z dvema spalnicama za 4 osebe, dnevnim prostorom z dvema dodatnima ležiščema in opremljeno kuhinjo, kopalnico in teraso. Vsaka hišica je tudi klimatizirana. Tako vam mobilne hišice omogočajo apartmajsko udobje sredi naravne in v neposredni bližini morja.


Več informacij in same rezervacije lahko opravite na spletni strani kampa Lopari: www.losinia.hr ali pa jih kar pokličete na tel. št. 385 (0) 51 237 127.