Kamp Lanterna zopet navdušuje z novostmi

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiskali smo kamp Lanterna pri Poreču, ki je tudi letos za goste pripravil številne novosti. Imajo nove mobilne hišice ob morju, mobilne hišice za lastnike psov, nove bazene, kamping parcele, restavracijo, trg s trgovinicami in restavracijo...

V kampu Lanterna so že drugo leto zapovrstjo napovedali velike investicije. Lankamp Lanterna Poreč - avtokampi.sii so povsem na novo uredili glavno plažo, ki je sedaj mivkasta, zgradili nov bazenski del in uredili nova tematska naselja mobilnih hišic. Med letošnjimi novostmi moramo omeniti preurejen vhod v kamp, novo tržnico, animacijski prostor, parcele in mobilne hišice ob morju ter novo restavracijo.

Kamp Lanterna smo si ogledali junija in pod novico si lahko ogledate fotografije in video iz kampa.

Kamp Lanterna sodi med največje kampe na Hrvaškem, ki je urejen v velikem zalivu med Novigradom in Porečem. V kampu je nekaj več kot 2.000 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo, omogočajo pa tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov. Kamp nudi vrhunsko urejene sanitarne objekte in dolgo ter raznoliko plažo. Osrednja plaža je mivkasta, na ostalih delih pa so urejeni prodnati zalivi. Kamp Lanterna ima tudi dva velika bazenska kompleksa, kjer najbolj uživajo otroci. Njim je namenjen tudi animacijski prostor s številnimi igrali prilagojenimi starosti otrok, posebno pozornost pa so namenili tudi zabavi najstnikov.

kamp Lanterna Poreč - avtokampi.siUgodnejše kampiranje s kamping kartico
Kamp Lanterna čez celo sezono omogoča popust na Avtokampi.si kamping kartice - 5% popusta na ceno osebe in parcele. Kamping kartico brezplačno naročite tukaj

Novosti v kampu Lanterna v letu 2017
Kamp Lanterna  ima nov trg Piazza, kjer so urejene trgovinice, restavracija Grano Duro s pogledom na morje, pekarna, prireditveni prostor in nova družinska cona z igrali in kino dvorano. Pod tržnico je zgrajena nova moderna trgovina in tržnica, še eno trgovino pa so odprli na drugem delu kampa.

Nove mobilne hišice v Lanterni - v kampu do sedaj niso imeli mobilnih hišic v bližini morja. Letos pa so uredili tematsko naselje mobilnih hišk Marbello Premium Village, ki so postavljene vzdolž plaže v coni K. Gre za moderne in prostorne mobilne hišice in 29 jih je namenjenih 4 +2 osebama, tri kamp Lanterna Poreč - avtokampi.simobilne hiške pa so za velike družin in so opremljene kar s tremi spalnicama za 6 + 2 osebi. V tem delu kampa so uredili tudi nove kamping parcele in restavracijo Tuna Bay, ki navduši s teraso nad morjem in prekrasnim pogledom na Novigrad.

Lastniki psov imajo zdaj tudi svoje naselje mobilnih hišic Happy Dog Premium Village. Gre za hišice postavljene na sam konec kampa in 16 hišk Happy Dog Premium je za 4 + 2 osebi, 2 hišica pa sta večji za 6 + 2. Posebnost naselja je v temu, da je vsaka mobilna hiška ograjena, tako da lahko psi prosto tekajo po vrtu, ob naselju pa je urejen tudi agility prostor ter pasja plaža. Gostom je na voljo tudi prodajalna pasje hrane in pasji lepotni salon. Omogočajo tudi čuvanje psa v zato posebej urejenem delu z ograjenimi pasjimi utami.

Prenovljen je tudi bazenski del, kjer so dodatno kamp Lanterna Poreč - avtokampi.sizgradili nove bazene in tobogane, vsi bazeni pa imajo sedaj ogrevano vodo, kar je še posebej dobrodošla novost za goste, ki kamp obiščejo spomladi in jeseni.

Počitnice v glamping šotoru v kampu Lanterna
Kamp Lanterna omogoča tudi najem glamping družinskih šotorov, ki so postavljeni na terasi nad morjem. Vsak glamping šotor ima lastno kuhinjo in kopalnico, spalnico z zakonsko posteljo in še eno spalnico z dvema pogradoma. Vsi šotori imajo tudi prostorno teraso s pogledom na morje, ob njih pa je urejen tudi manjši zunanji bazen.


Več informacij o ponudbi parcel in najemu mobilnih hišic v kampu Lanterna  dobite na www.camping-adriatic.com