Kamp Lanterna tudi v letu 2019 navdušuje z novostmi

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Lanterna pri Poreču je v zadnjih letih s številnimi novostmi postal vodilni kamp v regiji in se lahko pohvali tudi z nazivom Naj kamp Adria in Superplatz.

Uradno ime kampa je Lanterna Premium Camping Resort saj na eni lokaciji vzdolž 3 km dolge obale kampistom nudijo lepo urejene parcele, ljubiteljem udobnih počitnice pa tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov.

NOVO – dodatni bazeni, urejena obmorska pot, prenova sanitarij, nove parcele

Kamp Lanterna je odprt od sredine aprila do konca septembra (letos od 19.4. – 28.9.) in z bogato ponudbo aktivnosti vabi goste v ta del Istre. Zanimiva dodatna ponudba so bazeni z ogrevano vodo, tobogani in igrali. Letos bodo dodali še en bazen Aquamara, tako da bo celotna ponudba obsegala kar 16 bazenov. Novo je tudi veliko multifunkcijsko športno igrišče, ki vključuje tudi skate park in adventure mini golf igrišče.

Novost bo tudi urejena sprehajala in kolesarska pot ob morju (3km), kar bo navdušilo otroke. Prenovili bodo tudi eden sanitarni objekt v coni A in uredili plažo v coni Marbello. Novo bo tudi 400 m2 velika parcela Family Mega Luxury, ki so je uredili z združitvijo štirih običajnih parcel. Na njej lahko kampira več družinsko ali prijateljev skupaj, so jo pa dodatno opremili z žarom in mizo.

Če boste kampirali z otroki, potem lahko izberete eno od dveh parcel opremljenih s hiško palčkov Kontići. Legenda pravi, da so nekoč v istrskih gozdovih živeli gozdni palčki, ki so bili varuhi narave.

2.000 urejenih kamping parcel

Kamp Lanterna je eden največjih kampov na Hrvaškem in nudi kampistom zelo raznolike parcele. Vse so opremljene z elektriko in vodo, na voljo pa so tale z odlično senco, tik ob morju ali v terasah nad morjem, v zadnjem delu kampa pa so uredili parcele za goste s kužki, saj je tam tudi pasja plaža. Na določenih parcelah ob morju so tudi senčniki in žar.​

Sanitarije so bile v zadnjih letih prenovljene in jih je kljub velikosti kampa dovolj, saj jih imajo kar 16 objektov, poskrbljeno je tudi za oskrbo avtodomov.

Največji izbor najema mobilnih hišic v Istri

Če se boste odločili za dopust najeti mobilno hišico, potem preverite ponudbo kamp Lanterna, kjer imajo kar 15 različnih tipov hišk. Izbirate lahko med hišicami za 4 ali 5 oseb s površinami od 24 do 39 m2.

Večina mobilnih hišic ima dve spalnici, družinska pa so opremljene tudi s tremi. V coni, kjer so dobrodošli tudi psi, lahko izberete mobilno hišic, ki ima dodatno ograjen vrt, tako da se lahko kuža prosto giblje.

V lani urejeni coni Maro Premium Village je vse prilagojeno družinam z majhnimi otroki. Ob mobilnih hišicah in glamping šotorih na voljo tudi ločeni bazeni, otroška igrala in istrski vrt.

Cene najema mobilnih hišic so zelo različne in so odvisne od opremljenosti hišice in termina rezervacije. Pogosto nudijo tudi različne akcijske ponudbe, zato obiščite spletno stran kampa in preverite cene za vaš termin.

Glamurozne počitnice v glamping šotorih

Kamp Lanterna je bil začetnih glamping na Hrvaškem in v posebnem delu kampa omogoča najem prostornih glamping šotorov za 4 – 6 oseb. Ob šotorih je tudi otroško igrišče, manjši bazen in lani popolnoma prenovljena peščeno – prodnata plaža z ležalniki in senčniki.

Vsi šotori so opremljeni z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico, dnevnim prostorom z dodatnimi ležišči in teraso.

Kamping kartica omogoča cenejše kampiranje

Kamp Lanterna je eden naših prvih parterjev, ki nudi popust na Avtokampi kamping kartico. Skozi celotno sezono omogoča popust. in sicer 7,5% na ceno oseb in parcel v terminih 9.4. - 5.7. & 25.8. - 28.9. ter 5% popusta v terminu 6.7. - 24.8.

Več informacij o kamp Lanterna Poreč dobite na spletni strani - www.camping-adriatic.com