Kamp Lanterna - peščena plaža in zabava za otroke in odrasle

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Lanterna Poreč bodo tudi letos pripravili številne novosti, ki bodo ponudbo še bolj približali družinam. Novo bo naselje mobilnih hišic in glamping šotorov Maro, boljša bo športna ponudba, na voljo je poseben del kampa namenjen gostom s kužki. Imetnikom Avtokampi.si kamping kartice nudijo v kampu Lanterna popust na kampiranje, v pomladni akciji pa odobrijo dodaten popust na najem mobilnih hišic.

Valamar je v sklopu svoje blagovne znamke Camping Adriatic v skupino odličnih Premium kampov uvrstil tri lokacije - kamp Lanterna iz Poreča ter kamp Ježevac in kamp Krk z otoka Krk.

Kamp Lanterna z več kot 2.000 kamping parcelami sodi med največje kampe na Hrvaškem. Gre za zelo raznolik kamp, ki leži ob 3km dolgi prodnati in peščeni plaži. Glede na ponudbo bi lahko rekli, da gre za več manjših kampov znotraj enega, saj se nudi ponudbo urejenih parcel za kampiste, več naselij z možnostjo najema mobilnih hišic in glamping del z velikimi šotori.

Imetnikom Avtokampi.si kamping kartice v kampu Lanterna nudijo od 5 – 7.5% popusta na kampiranje, v terminih 26.4. – 19.5. in 2.6. – 18.6. pa v sklopu pomladanske akcije nudijo do 20% popusta na najem mobilnih hišic. Tako so cene za prvomajske počitnice v mobilni hišici že od 40€ na noč.

kamp Lanterna Poreč - avtokampi.si

Novosti v kampu Lanterna

V letu 2018 bodo v kampu Lanterna uredili novo družinsko naselje Maro, kjer bo možno najeti mobilne hišice in glamping šotore, ob njih pa bodo uredili dva bazena s tobogani, vodni park z igrali in otroška igrišča. V glamping naselju bodo postavili dodatnih 14 šotorov in uredili plažo.

Nov bo športni park z večnamenskim igriščem, pustolovskim mini golf in skate parkom, baliniščem in igriščem za namizni tenis.

kamp Lanterna Poreč - avtokampi.si

Kampiranje ob raznoliki plaži
V kamp Lanterna imajo kamping parcele primerne predvsem za lastnike avtodomov in počitniških prikolic. Nekaj parcel je namenjenih tudi za več ko 8m dolga počitniška vozila. Gre za parcele opremljene z elektriko, vodo, veliko pa jih ima tudi žar. Del kampa ima tudi odlično senco in tam najraje kampirajo šotoristi.

Velikost kampa je lahko tudi prednost, saj se lahko odločite za kampiranje ob morju, izberete parcelo v bližini bazenov z ogrevano vodo ali ob športnem oz. otroškem igrišču. Plaža v kampu Lanterna je raznolika – večji del je prodnat, najdete tudi betonirane in skalnate dele, osrednja plaža pa je mivkasta, ob njej pa so uredili lokal z mini bazenom.

kamp Lanterna Poreč - avtokampi.si

Najem 15 različnih tipov mobilnih hišic

Če se boste odločili za udobno bivanje v kampu Lanterna, potem si oglejte pestro ponudbo najema mobilnih hišic v kampu Lanterna. Gre za cenovno in tudi glede na opremo raznolike hišice za 4 – 6 oseb urejene v tematska naselja npr. Istrian Village, Marine, Mediterranea, Marbello, Maro…

Posebnost je lani urejeno naselje mobilnih hišk Happy Dog, ki so posebej prilagojene gostom s kužki, saj so opremljene z dodatno ograjo okoli hišice, tako da se lahko pes prosto giblje po »dvorišču«. V naselju je urejena pasja plaža, agility center in pasji salon.

Letošnja novost so mobilne hišice Maro, ki bodo z dvema tipoma hišic za 4 osebe (32m2) in 6 oseb (38m2) razveselile vse družine, saj bodo ob hišicah številna igrišča, vodna igrala in bazeni.

kamp Lanterna Poreč - avtokampi.si

Luksuzne počitnice v glamping šotorih
Prav posebni v ponudbi kampa Lanterna so zagotovo družinski glamping šotori, ki s prostornino 35m2 nudijo dovolj prostora za 4 odrasle osebe, dodatno pa lahko na pomožnih ležiščih prespita še dva otroka. Vsi glamping šotori so klimatizirani, opremljeni z lastno kuhinjo in kopalnico in dve spalnici.

Prednost takega šotora je v temu, da omogoča odprtje prednje strani baldahina, tako da dobimo povezan dnevni prostor, kuhinjo in teraso, od koder je prekrasen pogled na morje in sončne zahode. Glamping naselje ima svoj bazen, letos pa bodo dodatno uredili še "glamping" plažo.

kamp Lanterna Poreč - avtokampi.si

Zabava za otroke in odrasle

Kamp Lanterna nudi veliko zabave za otroke. Na voljo sta dva večja bazenska kompleksa z ogrevano vodo, na enem so tudi tobogani in gusarska ladja. V morju so napihljiva igrala, najmlajši pa se bodo razveselili mivkaste plaže.

V Maro animacijskem klubu vsak dan pripravljajo zabavne igrice in večerne predstave, urejena je igralnica, kino, prostor za zabavo najstnikov, za odrasle pa organizirajo vodeno vadbo in večerne koncerte.

kamp Lanterna Poreč - avtokampi.si

Gurmanski užitki tudi na kampiranju

Ob klasični ponudbi hitre prehrane, ki jo najdemo skorajda v vsakem kampu, so v kampu Lanterna v zadnjih letih naredili korak naprej in gostom ponudili nekaj odličnih restavracij.

Če imate radi sredozemsko hrano, potem obiščite trattorio La Pentola. Tunine specialitete lahko poizkusite v Tuna Bay Grill, za italijanske in istrske dobrote pa obiščite restavracijo Grano Duro, ki je urejena na lani prenovljeni osrednjem trgu.

kamp Lanterna Poreč - avtokampi.si

Kamp Lanterna Poreč se letos odpira 26. aprila in več o informacij o rezervacijah parcel, mobilnih hišic in glamping šotorov dobite na spletni strani  www.camping-adriatic.com.