Kamp Krk je nov družinski kamp na otoku Krku s štirimi zvezdicami

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bivši naturistični kamp Politin je letos dobil povsem novo vsebino in tudi drugačno ime. Oglejte si nove fotografije in video posnetek iz kampa Krk, ki je v prvi vrsti namenjen družinam z otroki.

Na parcelah starega naturističnega kampa Politin je v letu 2013 pričel delovati nov tekstilni družinski kamp Krknaturistični kamp Politin - tekstilni Camping Krk, ki bo zaradi novih vsebin in urejenosti uvrščen v kategorijo kampov s štirimi zvezdicami.

Kamp Krk upravlja družba Valamar, ki ob hrvaški obali po novem upravlja že 10 kampov (Lanterna, Solaris, Istra, Orsera, Brioni, Marina, Ježevac, Krk, Škrila in Solitudo) .

Tekom zime so v novem kampu Krk potekala obsežna rekonstrukcijska dela, saj so v kampu želeli svojo ponudbo še bolje prilagoditi družinam z otroki. Prve fotografije kampa Krk si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Tako so na desnem delu kampa uredili 50 novih kamping parcel, ki so opremljene z elektriko in vodo, na povsem drugem delu kampa, pa so postavili 60 mobilnih hišic. Vse hišice so bogato opremljene z zunanjimi terasami, s katerih bo lep pogled na morje

Velika novost sta tudi dva manjša bazena, ki bosta imela ogrevano vodo ter wellness center s savnami in masažami. S kopalne ploščadi je panoramski razgled na celoten kamp, plažo in mesto Krk.

Del kampa je namenjen animaciji otrok: veliko igrišče z gugalnicami, toboganom in igrali bo sigurno magnet za vse otroke, uredili pa bodo tudi igralnico. Ob recepciji kampa deluje športi center z igrišči za tenis, odbojko in košarko. Gostom kampa Krk je na voljo tudi brezplačni dostop do interneta.

Akcija plačate 4, bivate 5 noči

V letu 2013 so v kampu Krk pripravili osebno akcijo kampiranja in najema mobilnih hišic, ki bo veljala v terminih do 29.6. in od 31.8. naprej. V tem času boste ob rezervaciji 4 nočitev na parceli ali v mobilni hišici prejeli dodatno brezplačno nočitev, otroci do 18. leta starosti pa bivajo brezplačno.

Več informacij o samem kampu Krk in rezervacijah parcel ter mobilnih hišic v vseh kampih družbe Valamar lahko dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com