Kamp Koversada ostaja FKK kamp

Datum objave
Kategorija
Statistika

V medijih so se pojavile informacije, da bo kamp Koversada zaprl svoja vrata, zato smo informacijo preverili pri družbi Maistra, ki upravlja ta kamp.

Številni mediji so v zadnjih dneh pisali o tem, da bo  FKK kamp Koversada v Vrsarju zaprl vrata oz. da ga bodo spremenili v tekstilnega.
kamp Koversada Vrsar - avtokampi.si

Mi smo informacijo preverili pri upravljalcu kampa, družbi Maistra, kjer so nam povedali, da bo v sezoni 2019 kamp Koversada obratoval še vedno kot nudistični kamp.

Kamp Koversada – povratek k naravi
FKK Koversada je že od leta 1961 sinonim za kampiranje v naravi brez obleke. Leži ob severnem delu Limskega kanala in skupaj še z nekaterimi drugimi nudističnimi kampi v Istri, npr. Solaris in Valalta, tvori vrh tovrstne ponudbe kampiranja v Evropi.

Kamp Koversada, ki je odprt od aprila do septembra, ima 1.700 urejenih in tudi zelo senčnih parcel, lastniki šotorov pa najraje izberejo kampiranje na otočku pred kampom, ki je z mostom povezan s kopnim. V kampu je urejeno tudi apartmajsko naselje z apartmaji za 3, 4 ali 6 oseb.

Številni gostje hodijo v Koversado že več kot 30 let in so navdušeni nad mirom in lepo naravo. Kot pravijo dopust v Koversadi pomeni resničen odklop od vsakodnevnega stresa. Sicer bi si želeli, da bi kamp vseeno malce posodobili, predvsem prenovili sanitarne objekte in uredili plažo. Ta je zelo raznolika od betonirane do skalnate in prodnate.

Avtokampi.si kamping kartica
Gostom so na voljo tudi igrišča za tenis, košarko, nogomet, odbojko na mivki in mini golf. Otroci imajo nekaj igrišč, poleti pa deluje tudi mini klub. Poskrbljeno je tudi za gostinsko ponudbo, saj so v kampu tri restavracije, picerija in več lokalov.

Cenejše kampiranje v kampu Koversada
Imetnikom Avtokampi.si kamping kartice v Koversadi omogočajo poseben popust in sicer:
- 10 % popusta na ceno osebe in parcele v terminih 20.4. - 28.6. & 26.8. - 29.9.
                                                     - 5% popusta v terminu 29.6. - 25.8.

Več informacij o kampu Koversada dobite na spletni strani www.maistracamping.com