Kamp Kovačine na Cresu – prodnata plaža, mobilne hišice, urejene sanitarije, animacija...

Datum objave
Kategorija
Statistika

Največji kamp na otoku Cresu je kamp Kovačine, ki je zelo priljubljen pri družinah, so pripravili akcijo kampiranja in najema mobilnih hišic.

Kamp Kovačine leži v neposredni bližini mesta Cres in sodi v sam vrh ponudbe kampov na Kvarnerju. Kamp sodi tudi v skupino najboljših hrvaških kampov "Croatia's best campsites".kamp Kovačine Cres

V Kovačinah lahko kampirate na eni izmed 750 urejenih parcelah, ki so opremljene z elektriko in vodo. Od tega je približno 200 parcel urejenih v naturističnem delu kampa. Tretjina kampa je urejena v borovem gozdu z odlično senco, preostali del pa ima senco oljk in ostalih mediteranskih dreves.

Vsi sanitarni objekti so prenovljeni, letos pa so jih dodatno še polepšali s poslikavo sten. Tako bodo otroke v otroških kopalnicah pričakali junaki iz risank. Novost je tudi povsem nov sanitarni objekt na naturističnem delu. Nudijo tudi možnost rezervacije privatne kopalnice.

V kampu Kovačine so za najem postavili 150 mobilnih hišic, ki lahko sprejmejo od 4 do 6 oseb, kot posebnost pa imajo v kampu tudi 36 manjših mobilnih hišic, ki so namenjene dvema osebama. Nekaj mobilnih hišic je postavljenih tudi v naturističnem delu kampa.

Plaža v kampu Kovačine je še posebej primerna za družine z otroki, saj je večji del plaže prodnat oz. lahko bi rekli kar peščen. Ob samem kampu je urejena tudi manjša marina za čolne. Za športnike imajo v kampu urejena teniška igrišča, igrišče za odbojko ter balinišče.kamp Kovačine Cres Za otroke so letos odprli novo otroško igrišče, zelo znana pa je tudi njihova organizirana animacija, v kateri otroci iz celotne Evrope neizmerno uživajo. Za starše bo pomemben podatek tudi to, da v kampu Kovačine deluje tudi organizirana zdravstvena ambulanta. Po večjem delu kampa pa deluje tudi brezplačni brezžični internet.

Zaradi bližine mesta Cres, do katerega vodi sprehajalna pot ob morju, pa v Kovačine pridejo radi tudi ljubitelji različnih kulturnih prireditev, ki jih v poletnih mesecih v tem mestu ne manjka.

AKCIJA KAMPIRANJA, NAJEMA MOBILNIH HIŠIC V KAMPU KOVAČINE!
V kampu Kovačine vsako leto pripravijo tudi posebne akcije, v katerih kampistom nekoliko znižajo končni strošek dopusta.

V terminu od 31.3. do 7.7. ter od 1.9. do 15.10. 2012 boste v primeru 7 dnevnega bivanja plačali le 6 dni oz. vam bodo v primeru 14 dnevnega bivanja,  zaračunali le 12 dni kampiranja.

Tekom celotne sezone pa boste za minimalno 10 dnevno kampiranje v kampu Kovačine prejeli popust v višini stroška enosmerne trajektne vozovnice za otok Cres, v primeru minimalno 18 dnevnega bivanja pa vam bodo povrnili kar znesek povratne trajektne karte.

Imetniki kartice CCI imate 10% popust na ceno osebe.

Več informacij o kampu Kovačine dobite na spletni strani www.camp-kovacine.com , kjer lahko opravite tudi rezervacijo parcele v kampu. Lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko +385 (0) 51 573 150, kjer vam bodo radi pomagali pri rezervaciji vašega kamping dopusta.

    kamp camping kovačine kovacine cres hrvaška