Kamp Kovačine na Cresu ima nove bazene

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Kovačine na Cresu je zelo priljubljen pri družinah in letošnja novost sta dva bazena namenjena predvsem otrokom.

Bazena so zgradili v gornjem delu kampa , tako da se gostom v tem delu ne bo potrebno v vsakem trenutku odpravljati na plažo. Namenjena sta predvsem otroški zabavi. Večji bazen je z globoko vodo, manjši pa z nižjo in otroškim toboganom. Ob bazenu je urejen tudi lokal.

Posebnost kampa Kovačine je, da je dve tretjini parcel urejenih za tekstilne kampiste, preostali del pa kot FKK kamp. Pohvali se lahko s prekrasno plažo, ki je kombinacija peščene in prodnate, ob sami plaži pa je tudi nekaj sence.

Ker je kamp izredno priljubljen, je potrebno dovolj zgodaj poskrbeti za rezervacijo senčne parcele v bližini morja. Teh je največ na skrajno levem delu kampa.

Kamp Kovačine nudi tudi najem mobilnih hišic (tudi v FKK delu). Odločite se lahko za večje družinske mobilne hišice za 4+2 osebi, parom pa so namenjene manjše hišice z eno spalnico.

V kampu so dobrodošli kužki, saj imajo urejeno pasjo plažo, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hiškah.

Sanitarije v kampu so lepo urejene, veliko je otroške animacije in igral, imajo igrišče za odbojko na mivki, namizni tenis, omogočajo najem koles ter kajakov.

Cenejše kampiranje in najem mobilnih hišic na Cresu

Če ste se odločili letos kampirati na Cresu, potem si ne pozabite urediti naše Avtokampi.si kamping kartice, ki vam prinaša 10% popust na ceno osebe.

Akcija 7=6 & 14=12 - v terminih 5.4. – 6.7. & 31.8. - 21.10. boste za 7 nočitev na parceli ali v mobilni hišici plačali le 6 nočitev oz. 14=12.

Brezplačen trajekt - čez celo sezono pa vam za neprekinjeno bivanje vsaj 10 noči povrnejo strošek enosmerne trajektne karte za Cres oz. v primeru 18 nočitev povrnejo povratno karto.

Več informacij o ponudbi kampa in rezervacije parcel ter mobilnih hišic lahko uredite na www.camp-kovacine.com