Kamp Kovačine - 20% popust na najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

V času od 15. do vključno 21. aprila bodo vsem, ki bodo mobilno hišico za 4 ali 6 oseb rezervirali preko spletne strani kampa Kovačine, odobrili 20% popust.

V kampu Kovačine, ki sodi med najboljše hrvaške kampe, ob tem pa je tudi med vodilnim v ponudbi naturističnega kampiranja, saj je del kampa urejen le za naturiste, so pripravili akcijo najema mobilnih hišic.kamp Kovačine Cres

20% popust na najem mobilne hišice

V času od 15. do vključno 21. aprila bodo vsem, ki bodo mobilno hišico za 4 ali 6 oseb rezervirali preko njihove spletne strani www.camp-kovacine.com odobrili 20% popust.

Akcija velja za vse rezervacije v sezoni 2013, tudi v času glavne sezone, v mesecih julij in avgust.

Ostale akcije v kampu Kovačine
Sicer pa so tudi za letos v kampu Kovačine pripravili njihove tradicionalne akcije kampiranja in najema mobilnih hišic.

Če boste v terminu od 22.3. do 6.7. in od 31.8. do 20.10. v kampu bivali vsaj 7 dni, vam bodo 1 dan podarili oz. v primeru 14 dnevnega kampiranja, boste plačali račun le za 12 dni. Akcija velja tako za kampiranje na parceli kot tudi za najem mobilne hišice.

Tekom celotne sezone pa boste za minimalno 10 dnevno kampiranje v kampu Kovačine prejeli popust v višini stroška enosmerne trajektne vozovnice za otok Cres, v primeru minimalno 18 dnevnega bivanja pa vam bodo povrnili kar znesek povratne trajektne karte. Račun za trajekt shranite in ga pokažite na recepciji kampa!

Imetniki kartice CCI imate pa imate 10% popust na ceno osebe.

Več informacij o kampu Kovačine dobite na spletni strani www.camp-kovacine.com , kjer lahko opravite tudi rezervacijo parcele in hišice v kampu. Lahko pa jih tudi pokličete na telefonsko številko +385 (0) 51 573 150, kjer vam bodo radi pomagali pri rezervaciji vašega kamping dopusta.