Kamp Koren v Kobaridu vabi goste v kamp in lesene hišice skozi celo leto

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Koren leži le 500 metrov središča Kobarida, tik za Napoleonovim mostom, po cesti v smeri Drežnice. Je najstarejši kamp v dolini Soče in je po novem odprt skozi celo leto. V kampu so v letu 2009 odprli 6 lesenih hišk, ki omogočajo udobno bivanje največ šestim osebam. Vsak hiška je stanovanjska enota zase in je opremljena s kuhinjo, dnevnim prostorom, dvema dvoposteljnima sobama, kopalnico, balkonom ter verando. Vse hišice so tudi ogrevane.

Kamp Koren leži le 500 metrov središča Kobarida, tik za Napoleonovim mostom, po cesti v smeri Drežnice. Je najstarejši kamp v dolini Soče in je po novem odprt skozi celo leto. camp koren, kamp koren, kobaridV  kampu so v letu 2009 odprli 6 lesenih hišk, ki omogočajo udobno bivanje največ šestim osebam. Vsak hiška je stanovanjska enota zase in je opremljena s kuhinjo, dnevnim prostorom, dvema dvoposteljnima sobama, kopalnico, balkonom ter verando. Vse hišice so tudi ogrevane.

Kamp Koren ima 4 zvezdice, kar pomeni, da po opremljenosti sodi v vrh slovenske ponudbe na tem območju. Ima 70 urejenih parcel namenjenih šotorom, počitniškim prikolicam ter tudi avtodomom in vse so opremljene s priključki na elektriko. V kampu imajo dva ogrevana sanitarna bloka z možnostjo uporabe pralnega in sušilnega stroja. Gostom kampa je na voljo tudi finska savna, ki vsa bo v jesenskih in zimskih hladnih dneh hitro pogrela. V kampu deluje tudi mini trgovina in bar, gostje pa lahko brezplačno uporabljajo brezžični internet.

Ker je večina gostov v kampu ljubiteljev športa, bodo za prvo rekreacijo poskrbeli kar v kampu s svojimi igrišči za odbojko na mivki, namizni tenis, baliniščem in pravo plezalno steno. Kamp je  dobro izhodišče za različne kolesarske ture, zato si lahko pri njih izposodite tudi gorska kolesa. Za otroke imajo dodatno urejeno atraktivno otroško igrišče s toboganom in ostalimi igrali. Dodatno ponudbo sestavlja organizacija različnih špcamp koren, kamp koren, kobaridortnih aktivnosti na Soči, jadralni padalci pa si lahko izbirajo vzletišča na Kuku, Planici ali Stolu.

Ljubitelji sprehodov boste prav tako prišli na svoj račun, saj Kobarid z okolico ponuja številne sprehode po naravi z izhodiščem prav v kampu Koren. Med zanimivejšimi potmi je seveda obnovljena pot po frontni črti iz 1. svetovne vojne. Po končanih športnih aktivnostih, pa se lahko sprehodite po samem Kobaridu in si ogledate muzej 1. svetovne vojne in kostnico, ljubitelji hrane pa se ne boste mogli upreti kobariškim štrukljem.

Več informacij o ponudbi kampa in celotne okolice Kobarida dobite na spletni strani: www.kamp-koren.si
camp koren, kamp koren, kobarid, drežnica, dreznica