Kamp Koren odprl 6 apartmajskih hišk

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Koren v bližini Kobarida po novem ponuja tudi bivanje v apartmajih zgrajenih iz masivnega lesa. Apartmajsko naselje obsega 6 ločenih lesenih hiš. Vsaka meri 100 m2 in vključuje kuhinjo, dnevni prostor, kopalnico, 2 dvoposteljni sobi, balkon in verando. Primerna je za prenočevanje 6 oseb (4+2). Cena dnevnega najema hiše je 100 evrov.

Kamp Koren v bližini Kobarida po novem ponuja tudi bivanje v apartmajih zgrajenih iz masivnega lesa. Apartmajsko naselje obsega 6 ločenih lesenih hiš. Vsaka meri 100 m2 in vključuje kuhinjo, dnevni prostor, kopalnico, 2 dvoposteljni sobi, balkon in verando. Primerna je za prenočevanje 6 oseb (4+2). Cena dnevnega najema hiše je 100 evrov.kampi, avtokampi, kobarid, bovec, soča, camp, camping, koren

Vsi elementi, ki so bili uporabljeni za gradnjo in opremo, so iz naravnih materialov, notranjo opremo so uredila posoška podjetja, za ogrevanje prostorov in sanitarne vode pa skrbijo sončni kolektorji. Celtona investicija  je lastnico kampa Lidijo Koren stala 380.000 evrov, od katerih je podjetniški sklad zagotovil 149.000 evrov. Nova pridobitev bo omogočala, da bo kamp Koren obratoval celo leto. Za novost v letu 2009 so poskrbeli s postavitvijo 6 lesenih bungalovov.

Kamp Koren deluje od leta 1991 in je bil prvi kamp na Kobariškem. Razprostira se na 2 ha, kjer je na voljo 70 šotorišč, med njimi pa je 30 primernih tudi za bivanje z avtodomom ali prikolico. Kamp lahko sprejme 210 gostov, večina turistov je stalnih, ker pomeni da se že vrsto let vračajo na Kobariško. Od leta 2005 je kamp kategoriziran kot kamp s štirimi zvezdicami in je edini kamp s tovrstno kategorizacijo v gornjem Posočju. Leta 2007 je kamp prejel standard Slovenske turistične organizacije za kolesarski kamp.