Kamp Ježevac z bazeni vabi na družinsko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Ježevac na Krku sodi med lepše urejene kampe, ki se lahko pohvali z odlično lego in bogato ponudbo. V kampu bodo zgradili bazen, uredili plažo in nove mobilne hišice.

Kamp Ježevac sodi med najboljše kampe na otoku Krk in na Hrvaškem. Sodi v skupino Valamar Premium kampov, ki nudijo najvišji nivo ponudbe. Gre za enega redkih kampov, ki leži tik ob robu mesta, tako da gostje lahko kar peš obiščejo zanimive stare mestne uličice Krka in uživajo v številnih poletnih dogodkih.
Valamar kamp Ježevac - avtokampi.si
Novo v kampu Ježevac
V kampu prevladujejo družine z otroki, zato bodo letos ponudbo dopolnili z bazenskim kompleksom, ki bo urejeno na območju dosedanjega animacijskega centra.

Gre za dva manjša bazena s sladko vodo, ki bo tudi ogrevana. Bazena bosta namenjena predvsem otrokom, postavili pa bodo tudi dva tobogana in otroška igrala. Ob bazenih bodo uredili tudi prostor za sončenje, novo restavracijo in beach bar, dodatno uredili sprehajališče ob morju in plažo ter dodali še nekaj premium mobilnih hišic.

Kampiranje v kampu JeževacValamar kamp Ježevac - avtokampi.si
V kampu Ježevac nudijo urejene kamping parcele, ki so velike od 80 do 110m2, šotoristom pa je v borovem gozdičku na voljo tudi neparceliran del.

Posebnost kampa Ježevac je možnost parkiranja avtodoma na parcelah v prvi vrsti ob morju. Nove bodo parcele Comfort Poolside, ki bodo urejene tik ob bazenu in bodo opremljene z elektriko in vodo.

Gostom je na voljo 6 lepo urejenih sanitarnih objektov, oskrbovalna postaja za avtodome, na voljo so tuši za pse in urejena plaža za pse. Osrednja plaža in nekaj manjših zalivov v kampu je prodnatih.

Gostom z Avtokampi.si kamping kartica omogočajo cenejše kampiranje - 7,5% popusta na ceno osebe in parcele v terminih 28.4. - 6.7. & 27.8. - 29.9. in 5% popusta v terminu 7.7. - 26.8.2018.


Valamar kamp Ježevac - avtokampi.siNajem mobilnih hišic v kampu Ježevac
Mobilne hišice v kampih nudijo veliko udobja, ob tem pa tudi trdno streho in klimatizirane prostore, kar cenijo predvsem družine z otroki.

Kamp Ježevac omogoča najem mobilnih hišic različnih tipov. Najnovejše so mobilne hišice Lungomare, ki so v terasah postavljene ob sami plaži. Gre za moderno opremljene hišice s prostornimi terasami in pogledom na morje. Na voljo so manjše mobilne hiške za 2 osebi (18m2), mobilne hišice za 4 osebe (32m2) in večje družinske hišice za 6 oseb (38m2), ki so opremljene s tremi spalnicami.

Za najem so na voljo tudi mobilne hišice tipa Superior (30m2) za 4+2 osebi in Family (38m2) za 6+2 osebi, ki pa so od morja oddaljene od 50 do 200 metrov.

Vse dodatne informacije o ponudbi kampa Ježevac dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com