Kamp Ježevac v mestu Krk je še izboljšal svojo kamping ponudbo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Avtokamp Ježevac, ki se nahaja na obrobju mesta Krk, je eden izmed devetih kampov družbe Valamar. Poleg izredne lokacije, saj je do centra Krka le 5 minut hoje, pa se ta kamp lahko pohvali tudi z 800 metrov dolgo prodnato in skalnato plažo ter dobro senco na več kot 600-ih parcelah, ki jo zagotavljajo borovci. Nove mobilne hišice, parcele, rastline, otroško igrišče

Avtokamp Ježevac, ki se nahaja na obrobju mesta Krk, je eden izmed devetih kampov družbe Valamar. Poleg izredne lokacije, saj je do centra Krka le 5 minut hoje, pa se ta kamp lahko pohvali tudi z 800 mježevac valamar krk kamp avtokamp camping kvarner Hrvaškaetrov dolgo prodnato in skalnato plažo ter dobro senco na več kot 600-ih parcelah, ki jo zagotavljajo borovci.

Nove mobilne hišice, parcele, rastline, otroško igrišče...
V letošnjih pripravah na novo sezono so v kampu Ježevac uredili nekaj novih parcel in jih še dodatno opremili z mediteranskimi rastlinami, tako da se bo gostje resnično počutili kot da bi imeli apartma v naravi.

Tudi v tem kampu v zadnjih letih beležijo veliko povpraševanje po mobilnih hišicah, zato so čez zimo postavili 12 novih hišic. Lokacija teh mobilnih hišic pa je naravnost luksuzna, saj so postavljene v »prvo vrsto« in so od glavne prodnate plaže hišice oddaljene le 50 metrov.
ježevac valamar krk kamp avtokamp camping kvarner Hrvaška
Ker večji del gostov predstavljajo družine z otroki, so  za njih uredili posebno igrišče, kjer so zgradili leseno gusarsko ladjo in ji dodali še tobogan in gugalnico. Igrišče se nahaja tik ob morju in plaži, tako da bodo starši lahko sproščeno uživali v sončenju, otroci pa bodo lahko istočasno ta čas preživeli kar na igrišču.

V kampu so redni gostje tudi lastniki avtodomov, saj so v kampu samo za njih uredili številne parcele tik ob morju, prav tako pa ima kamp tudi oskrbovalno postajo in tudi pralnico, ki je primerna tako za avtodome kot tudi za pranje čolnov.

Bisto "take away" in prireditve "Dnevi kampa"
Dodatna novost je bistro na sami plaži, kje bodo pripravljali tudi hrano, ki jo bo možno naročiti kar na vašo parcelo. V delu kampa je urejen tudi brezplačen brezžiježevac valamar krk kamp avtokamp camping kvarner Hrvaškačen dostop do interneta, za ljubitelje športa pa imajo v kampu urejena dve teniški igrišči, igrišče za odbojko, badminton in možnost izposoje koles.

Letošnja novost v vseh kampih družbe Valamar so posebne prireditve, ki so jih poimenovali »Dnevi kampa«. Tako bo kamp Ježevac imel kar dva taka dneva in sicer 27. julija in 12. avgusta, ko bodo gostje deležni kamping veselice s športnimi in kulturnimi dogodki, seveda pa ne bodo pozabili na hrano in pijačo.


Več informacij o ponudbi kampa Ježevac dobite na njihovi spletni strani www.camping-adriatic.com ali pa na telefonski številki njihovega rezervacijskega centra +385 52 465 010.