Kamp Ježevac na otoku Krk – fotogalerija vseh novosti

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Ježevac s številnimi novostmi - bazeni, tobogani, urejene parcele, prenovljena plaža, nove mobilne hišice...vabi kampiste na čudovit otok Krk.

Kampiranje na otoku Krk sodi med najbolj priljubljeno, saj otok nudi veliko odličnih in raznolikih kampov. Med njimi je tudi kamp Ježevac, katerega prednost je lokacija, saj je od centra mesta Krk oddaljen le 5 minut hoje.
kamp Ježevac otok Krk
To gostom omogoča obisk številnih poletnih prireditev in lepe sprehode ob morju.

Mi smo kamp obiskali v začetku junija in preverili vse novosti – bazene, mobilne hišice, urejenost parcel, sanitarij, plaže… Fotografije si lahko ogledate pod novico.

Kamp Ježevac ima bazene in tobogane
Gre za kombinacijo kampa ob morju in mestnega kampa, ko lahko kombinirate uživanje na plaži, ukvarjanje s športnimi aktivnostmi (tek, kolesarjenje, tenis…) in ogled zanimivega kraja ter prireditev.

Letos so v kamp Ježevac zgradili manjši bazenski del namenjen predvsem otrokom, katerim sta na voljo dva bazena in dva tobogana. Eden od bazenov je z nizko vodo in igrali.
kamp Ježevac otok Krk

Tako je kamp dopolnil ponudbo kampiranja za družine, dodatno pa so uredili tudi plaže, kjer so nasuli prod in tako omogočili lažji vstop v morje. Povsem na novo je urejena tudi pasja plaža.

Kampiranje pod borovci ali tik ob morju
Kamping parcele v kampu Ježevac so večinoma opremljene z elektriko in vodo, nekatere pa imajo tudi odtok. V osrednjem delu je dobra senca borovcev, najboljša  pa je na ločenem delu kampa, ki je neparceliran in namenjen le šotoristom.
kamp Ježevac otok Krk

Avtodomarji se radi odločijo tudi za kampiranje v prvi vrsti ob morju, kjer pa ni sence. Če pa bi bili radi v bližini novih bazenov, potem pa rezervirajte Comfort Poolside parcele.

Sanitarije so moderno urejene in funkcionalne, saj nudijo tudi kopalnice za dojenčke. Urejeni so tudi tuši za pse, oskrbovalna postaja za avtodome in pralnica vozil. Po kampu deluje brezplačen wifi, katerega so letos prav tako izboljšali.

Gostom z Avtokampi.si kamping kartica omogočajo cenejše kampiranje - 7,5% popusta na ceno osebe in parcele v terminih 28.4. - 6.7. & 27.8. - 29.9. in 5% popusta v terminu 7.7. - 26.8.2018.  Cene kampiranja preverite na kamp Ježevac.

kamp Ježevac otok Krk
Naselje mobilnih hišic ob morju
Stare mobilne hišice ob morju so zamenjali z novimi, tako da imajo sedaj v sklopu naselja hišic ob morju - Lungomare Premium Village na voljo hišice za 2, 4+2 in 6+2 osebi. Gre za zelo moderno opremljene mobilne hiške z velikimi terasami in pogledom na morje. Nekoliko dlje od plaže (150 - 250m) pa so za najem na voljo tudi starejše hišice za 4+2 in 6 oseb.

V kampu Ježevac je ob morju urejena restavracija, lokal, trgovina, pekarna, v poletnih mesecih imajo animacijo, na plaži pa je tudi peščeno otroško igrišče. Od športov nudijo tenis, košarko, namizni tenis, odbojko na mivki, najem kajakov, badminton, v bližini (250m) pa je tudi potapljaški center.

Vse dodatne informacije o ponudbi kampa Ježevac dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com