Kamp Ježevac na Krku je za vse novosti in kakovost prejel četrto zvezdico

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Ježevac so pripravili številne novosti za letošnjo kamping sezono kar je še izboljšalo ponudbo tega kvarnerskega kampa.

V kampu Ježevac v mestu Krk so za sezono 2012 pripravili številne novosti. Tako je v začetku meseca julija 2012 kamp prejel dodatno zvezdico v hrvaški kategorizaciji. S štirimi zvezdicami je sedaj kamp Ježevac uvrščen v skupino najboljših kampov na Hrvaškem.

Po novem imajo v kampu Ježevac kar 670  urejenih kamping parcel. Dodatno so ob morju uredili nove luksuzne parcele, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtoko, imajo pa tudi žar in senčnik, uredili so plažo ter sprehajalno pot do mesta.kamp Ježevac Valamar

Dodatno so v kampu Ježevac uredili sanitarne objekte, dodali nov info kotiček z internetom, uredili novo restavracijo s ponudbo jedi na žaru in na parcelah posadili dodatna drevesa.

Za otroke so razširili animacijski prostor in obogatili animacijsko ponudbo.

V kampu bodo postavili tudi 8 novih mobilnih hišic in v vseh preostalih dodali satelitsko televizijo.

Online rezervacije parcel in mobilnih hišic v kampu Ježevac:
Rezervacije parcel in mobilnih hišic za kamp Ježevac lahko opravite tudi direktno na naši spletni strani, kjer imate pri opisu kampa tudi rubriko “rezervacija”.

Več informacij o cenah in rezervacijah parcel in mobilnih hišic v vseh kampih družbe Valamar lahko dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com.