Kamp Istra Premium, Funtana – novosti in akcijska ponudba na Avtokampi kartico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Funtana je v zadnjih letih postala prava kamping destinacija in lahko se pohvali z odličnim kampom Istra Premium, ki je kategoriziran s petimi zvezdicami in je odprt čez celo leto. Za kamping sezono 2022 so pripravili nekaj novosti in spomladansko akcijo kampiranja na Avtokampi kartico - 2 osebi kampirata že za 24 €, otroci bivajo brezplačno.

Kamp Istra Premium sodi v skupino kampov Valamar, ki sodijo med najboljše kampe na Jadranu. V zadnjih letih so ga popolnoma prenovili in prilagodili ponudbo družinam z otroki. Imetnikom Avtokampi kartice nudijo poseben popust na kampiranje - preverite cene pod novičko.

Lokacija kampa je na polotoku takoj ob Funtani, kjer so na južni in severni strani uredili kamping parcele, omogočajo pa tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov. Pohvalijo se lahko z lepo urejenimi sanitarijami, ki so pozimi tudi ogrevane, parcele ob morju pa imajo tudi žar in pergolo.

Nekatere mobilne hišice so opremljene z lastnimi bazenom, ki ima ogrevano vodo, ali pa z jacuzzijem ob veliki terasi. Sicer pa so hišice zelo prostore in bogato opremljene, vsaka ima tudi svoj žar na terasi.

V kampu je urejen velik bazenski kompleks s tobogani in otroškimi igrali. Bazeni imajo ogrevano vodo na cca 27 °C in so odprti nekje od začetka aprila do sredine novembra. V zimskem času, ko so bazeni zaprti, je gostom kampa omogočeno brezplačno kopanje v hotelu Diamant pri Poreču (urejen je transfer).

Za otroke so uredili številna otroška igrala, športni park (košarka, nogomet, odbojka na mivki, namizni tenis, mini kolesarski park), pustolovsko igrišče za mini golf, ki vključuje največje znamenitosti Istre. Imajo tudi notranjo igralnico, kino dvorano in raznoliko animacijo prilagojeno starosti otrok.

Kamp ima več restavracij in tudi istrsko konobo, trgovino, prodajalno sadja in zelenjave ter lokalnih proizvodov, lahko pa vam hrano pripeljejo tudi na parcelo, hišico ali glamping šotorov.

Kaj početi v Funtani

Funtana je manjši kraj med Porečem in Vrsarjem, ki pa se hitro razvija. Ogledate si lahko župnijsko cerkev s 34 metrov visokim zvonikom in kaštel iz začetka 17. stoletja ter izvire sladke vode, ki so značilni za Funtano.

Ob morju je vse do Vrsarja urejena sprehajalna pot ob morju, prav tako tudi proti Poreču. Izven glavne sezone lahko pot uporabljajo tudi kolesarji.

Sicer pa imajo tudi nekaj lepo urejenih kolesarskih poti za gorska ali treking kolesa, ki potekajo od morja proti notranjosti Istre, lahko pa se odpeljete tudi vse do Limskega kanala. Zemljevidi kolesarskih poti v Funtani >>

Za družine z majhnimi otroki priporočamo tudi obisk Dinoparka (odprt od aprila do oktobra), kjer imajo številna zanimiva igrala, otroške vlakce, vrtiljake, dvorano za predstave, več kot 80 maket dinozavrov, mini živalski vrt … vse za lep družinski dan.

Novosti v kampu Istra Premium

- novo naselje mobilnih hišic Orlandin Premium v bližini recepcije: 10 mobilnih hišic za 4 + 2 osebi bo opremljenih s privat bazenom z ogrevano vodo, preostale pa bodo klasične mobilne hišice z velikimi terasami z dvema ali tremi spalnicami

- novo urejene kamping parcele v delu kampa v bližini marine

- nova plaža Val Sunset Family na severozahodnem delu kampa, ki bo prodnata in tako bolj primerna za družine z otroki, del plaže bo namenjen tudi kužkom

- prenova športnega parka z novim multifunkcijskim igriščem

- nova restavracija Fonte (od junija 2022 naprej), ki bo gostom nudila možnost penzionske ponudbe obrokov: zajtrk, kosilo, večerja

Avtokampi kamping kartica nudi ekskluzivne popuste

Cene kampiranja v kampu Istra Premium so višje kot v ostalih kampih, saj je tudi nivo ponudbe precej višji in vključuje tudi vso animacijo, uporabo bazenov in toboganov.

Zato smo še bolj veseli, ker nam je uspelo pridobiti posebne cene, ki v določenih terminih veljajo samo na Avtokampi kartico - ne pozabiti si urediti nove kartice za sezono 2022. Akcijske cene:

- 24 € za 2 osebi in psa v terminu 1.4. - 13.4. na parceli Marine Comfort z vključeno elektriko

- 30 € za 2 osebi in psa v terminu 14.4. - 5.5. na parceli Marine Comfort z vključeno elektriko

- 38 € za 2 osebi in psa v terminu 6.5. - 26.5. na parceli Marine Comfort z vključeno elektriko

V vseh teh terminih otroci do 11,99 let kampirajo brezplačno.

Na ostale parcele npr. bliže morja velja 7,5% popust na ceno osebe in parcele v terminih 1.1. - 30.6. & 22.8. - 31.12. in 5% popust v terminu 1.7. - 21.8.

Cene najema mobilnih hišic

Preverili smo cene najema mobilnih hišic v aprilu in maju:

- v aprilu so cene najema mobilnih hišic za 4 +2 osebi od 64 € naprej

- za velikonočne počitnice (15. - 18.4.) so cene mobilnih hišic od 100 € naprej

- za prvomajske počitnice (27.4. - 2.5.)  so cene mobilnih hišic od 95 € naprej

Več o kampu Istra Premium in rezervacije namestitev > www.camping-adriatic.com