Kamp Glavotok na otoku Krk

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Glavotok imetnikom Avtokampi.si kamping kartice omogoča ugodno ceno kampiranja v terminih izven sezone - 17€ na noč za 2 osebi na parceli z elektriko

Kamp Glavotok leži na zahodni strani otoka Krk in sodi med kampe, ki nudijo kampiranje v kamp Glavotok, otok Krk - avtokampi.silepem naravnem okolju in odlični senci hrastovih dreves. Kamp nudi mirne počitnice, saj je kar nekaj kilometrov oddaljen od bližnjih naselij, do mesta Krk pa boste imeli 20 minut vožnje.

Septembra smo na naši facebook strani pripravili nagradno igro in podarili jesensko kampiranje -  2 nočitvi za 2 osebi na parceli z elektriko. Nagrado prejme - REBEKA EKERL. Čestitamo!

Kampiranje v kampu Glavotok
V kampu Glavotok imajo vzdolž celotne obale urejene kamping parcele. Parcele ob morju nudijo prekrasen pogled na Kvarner , otok Cres in Učko. Na voljo so številne senčne parcele, lahko pa se odločite tudi za nekaj sončnih parcel.kamp Glavotok, otok Krk - avtokampi.si

Kamp je izredno primeren tudi za šotoriste, ki se največkrat odločajo za senčne parcele v osrednjem delu ali pa cenovno ugodnejši neparcelirani del, ki pa je od morja malce bolj oddaljen.

Z Avtokampi.si kamping kartico lahko v kampu Glavotok v terminih 20.4. - 19.5. & 1.6. - 23.6. in 7.9. - 13.10. kampirate že za 17 eur na noč.  Akcijska cena velja za 2 osebi na omejenem številu parcel v coni A (št. parcel 1-10, 63-81, 101-110) in neomejeno v coni B.


Najem mobilnih hišic in bungalovov
kamp Glavotok, otok Krk - avtokampi.si
Za vse ljubitelje udobja pa v kampu Glavotok omogočajo najem mobilnih hišic in bungalovov za 4 + 1 osebo, ki so od morja oddaljeni od 20 do 100m. Najbolj moderne so letos postavljene prostorne hišice, ki so jih poimenovali kar Vile Glavotok in so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, velikim dnevnim prostorom s kuhinjo in teraso s pogledom na morje. Ostale hišice in bungalovi so malo manjši, vendar še vedno odlična izbira za družinske počitnice. Ker je kamp prijazen do gostov s kužki, so ti ob doplačilu dovoljeni tudi v hišicah.

kamp Glavotok, otok Krk - avtokampi.siPlaža v kampu Glavotok je zelo raznolika - na voljo trije prodnati zalivi, ostali del plaže pa je skalnat. V kampu je tudi pomol za skakanje v morje, nudijo pa tudi možnostjo priveza manjših čolnov. Najmanjši se radi kopajo tudi v manjšem bazenu pod restavracijo, nekoliko večji otroci pa se igrajo na napihljivih igralih v morju.

V kampu imajo prenovljeno restavracijo, kjer vam pripravijo tudi jedi ispod peke, manjšo trgovino, prodajano sadja in zelenjave tri sanitarne objekte, otroško igrišče, igrišče za odbojko, košarko in namizni tenis, možnost najema kanujev, koles in potapljaški center.

Več informacij o kampu Glavotok dobite tudi na spletni strani - www.kamp-glavotok.hr