Kamp Galeb - pomladanska akcija kampiranja in najema mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Galeb iz Omiša vabi, da si napolnite baterije na toplem dalmatinskem soncu in jih obiščete že v marcu in aprilu. Pripravili so dodatne popuste na kampiranje, najem mobilnih hišic in izlete po okolici.

Lokacija kampa Galeb je zanimiva zaradi bližine kraja Omiš, do katerega je iz kampa le 10 – 15 minut hoje. Ogledate si lahko stari del kraja, obiščete tržnico, si ogledate izliv reke Cetine in se povzpnete na utrdbo nad krajem, od koder je lep pogled na okolico. Športni navdušenci pa bodo šli na tek ali pohod na katerega od hribov v okolici, na kolesarski izlet do izvira reke, rafting ali zipline.

Kampiranje in najem mobilne hišice ob peščeni plaži

V kampu Galeb je plaža peščena, kar je dobrodošlo za družine z majhnimi otroki. Spomladi morje še ni primerno za kopanje, kljub temu pa se na plaži že lahko sončite, otroci pa uživajo v igranju na pesku in urejenem otroškem igrišču.

Kamping parcele so urejene na levi strani kampa in ob rezervaciji parcele v prvih vrstah boste kampirali dobesedno na plaži. Sence je dovolj, če vas bo zeblo, pa  lahko najdete tudi kakšno bolj sončno parcelo.

Mobilne hišice za 6 oseb, ki imajo 3 spalnice, so postavljene na desni strani kampa in tiste v prvih dve vrstah so opremljene tudi z lastnim jacuzzijem na terasi. Omogočajo najem manjših mobilnih hišic z dvema spalnicama za 4+2 osebi.

Akcijska ponudba kampiranja

Do 31. marca velja zimska akcija kampiranja 2 oseb po ceni 12 €, vendar je pogoj, da bivate vsaj 3 nočitve. Ta akcija bo zopet veljala ob koncu kamping sezone, od 15. 10. naprej.

Imetniki Avtokampi kamping kartice lahko kampirajo po ceni 18 € na noč, ki vključuje 2 osebi, parcelo z elektriko v coni B. Ta akcija velja do 6.7. in od 1.9. naprej. Doplačilo za cono A je 7 – 8 €, ni pa možno doplačilo na prvo vrsto ob morju. Za te parcele v primeru min. 7 nočitev v terminu 1.4. – 27.4. nudijo 20% popust.

Cenejši najem mobilne hišice za 30 - 50%

Mobilne hišice spomladi nudijo odlično možnost počitnic ob morju, saj ob klimi omogočajo tudi ogrevanje.

V kampu Galeb v terminu 2.3. – 12.4. nudijo 30% popust na najem vseh mobilnih hišic, v terminu 13.4. – 27.4. pa je popust kar 50%. Akcijska ponudba velja za min. 3 nočitve. Tako lahko mobilne hiško za 4 osebe najamete že za 25 € na noč, hišico za 6 oseb z jacuzzijem pa od 42 €. K ceni najema je potrebno prišteti le še 15 € doplačila za čiščenje hišice.

V času prvomajskih počitnic je cena najema mobilne hišice od 56 do 110 €, imetniki naše kamping kartice pa imajo na te cene 5% popust.

Dodatna akcija bivaj 6, plačaj 4 velja v začetku julija in sicer v terminu 4. - 10.7., ko boste za 6 dni najem mobilne hišice plačali le 4 dni najema - cene so 111 € za manjšo mobilno hišico in od 142 do 232 € za večjo.

Popust na organizirane izlete

Izkoristite tudi posebno ponudbo izletov in adrenalinskih aktivnosti, ki velja do 27.4. Rafting po reki Cetini 20% popusta - cena 30 €, vožnja po jeklenici – zipline visoko nad reko 10% - cena 55 €, družinski izlet z ladjico po reki v Radmanove mlinice 20% popusta – cena 28 €.

Več informacij o akciji in samem kampu Galeb v Omišu dobite na www.kamp.galeb.hr