Kamp Galeb - kampiranje ob peščeni plaži

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp ob peščeni plaži so sanje številnih ljubiteljev kampiranja. V Omišu je lepo urejen kamp Galeb, ki poleg parcel nudi tudi najem mobilnih hišic.

Kamp Galeb leži ob robu zanimivega dalmatinskega kraja Omiš in je od Splita oddaljen cca 25 km. Gre za kamp, ki je odprt čez celo leto in omogoča kampiranje na urejenih parcelah ter najem mobilnih hišic kamp Galeb Omiš tik ob morju. V letu 2017 pa bo zaradi glasbenih festivalov kamp zaprt od 1.7. do 18.7. in od 21.9. - 25.9.

Kamp Galeb ima odlično peščeno plažo (ni mivka, ampak čisto droben pesek), kjer neizmerno uživajo otroci, ki se lahko igrajo nabirajo školjke ali pa uživajo na igrišču ob plaži ali v organizirani animaciji.

Kampiranje in najem mobilne hišice v Omišu
Levi del kampa ima na travnati površini lepo urejene kamping parcele, katerim senco dajejo visoka drevesa. Desni del kampa in del okoli recepcije je namenjen predvsem gostom v mobilnih hišicah.

Omogočajo najem luksuznih mobilnih hišk za 6 + 2 osebi (40m2) z masažno kadjo na terasi, ki so postavljene v prvih vrstah ob morju. Opremljene so s tremi spalnicami, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in teraso. Nekoliko cenejši je najem mobilnih hišic brez masažne kadi, ki so postavljene 50 metrov od plaže, še ugodnejše pa so nekoliko manjše mobilne hišice za 4 +2 osebi (24m2), ki so od morja oddaljene cca 150 - 200 metrov.

Kamp Galeb omogoča tudi popust na našo Avtokampi.si kamping kartico in sicer 5% na kampiranje ali plačate 6, kampirate 7 noči, za najem mobilne hišice pa prav tako nudijo 5% popusta. Akcijska ponudba velja čez celo leto.

Novo v ponudbi kampa Galeb & Aktivnosti kamp Galeb Omiš
Letos v kampu Galeb pripravljajo nekaj novosti. Deloma bodo prenovili sanitarni objekt, prenovili restavracijo ob kateri bo sedaj tudi manjši bazen namenjen predvsem otrokom. Zgradili bodo tudi wellness center s savnami, masažami, notranjim in zunanjim bazenom, naslednje leto pa bodo dodali še fitnes.

Celotna destinacija Omiša je zanimiva za turiste, ki si želijo aktivnega dopusta, saj imajo v okolici številne pohodniške ter kolesarske poti, omogočajo rafting na reki Cetini, vožnje po jeklenici - zipline, v samem kampu pa imajo tudi šolo deskanja, igrišča za tenis, odbojko in nogomet te rmožnost najema čolnov.

Je pa Omiš zanimiva destinacija tudi za družine, saj je bil nekoč gusarsko mesto. Za otroke organizirajo poseben gusarski ogled mesta, sredi avgusta pa pripravijo tudi velik dogodek s pravo gusarsko bitko na morju. Za otroke je zanimiv tudi izlet s čolnom po Cetini ali pa ogled trdnjave Mirabela nad samim mestom, od koder je lep pogled na morje in stari del Omiša.

Več informacij o ponudbi kampiranja in najema mobilnih hišic v kampu Galeb dobite na www.kamp.galeb.hr.