Kamp Falkensteiner Premium Zadar omogoča kampiranje čez celo sezono

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zadar je lani dobil popolnoma prenovljen kamp Falkensteiner, ki je postal prvi kamp v Dalmaciji s petimi zvezdicami. Z Avtokampi kamping kartico lahko sedaj kampirate ceneje, imajo pa tudi akcije najema mobilnih hišic.

Kamp Falkensteiner - Zadar navduši z lokacijo, saj je od centra mesta oddaljen le 2 km, tako da se lahko čudovitega starega dela mesta odpeljete kar s kolesom ali pa uporabite mestni avtobus. Ogled mesta priporočamo v večernih urah, saj je sončni zahod ob zvokih Morskih orgel nekaj posebnega. Sprehodite se po glavni ulici Kalelarga, si oglejte cerkev Sv. Donata, muzej antičnega stekla, saj so na tem območju nekoč izdelovali steklene predmete.

Okolica Zadra nudi številne zanimive oglede od izleta z ladjico do Kornatov do starega kraljevega mesta Nin poznanega po solinah, naravne lagune, kjer lahko opazujete številne ptice, in peščena Kraljičine plaže. Priporočamo tudi obisk kanjona reke Zrmanje in narodnega parka Paklenica, kjer so nekoč snemali filme Vinetou, sedaj pa sta priljubljeni točki za ljubitelje aktivnih počitnic, tako da lahko uživate v plezanju, pohodništvu, jahanju konj ali raftingu oz. vožnjah na SUP deskah po reki.

Za družine pa priporočamo tudi obisk tematskega zabaviščnega parka Fun parka Biograd, ki je odprt od sredine aprila do sredine oktobra. Gostom nudijo 30 zabavnih atrakcij od vlakca smrti do hiše strahov, gusarske bitke, številnih vrtiljakov, spusta v čolnu in tudi igral z najmaljše obiskovalce.

Več informacij o Zadru in okolici najdete na - www.zadar.hr

Kampiranje, hišice in glamping v Zadru

Kamp Falkensteiner Premium Zadar gostom čez celo leto omogoča kampiranje na 270 urejenih peščenih parcelah ob plaži Borik. Na voljo je moderen in ogrevan sanitarni objekt, ki vključuje tudi pralnico perila.

Za otroke so lepo uredili igrišče, animacijski prostor, od konca aprila do oktobra pa je omogočeno kopanje v zunanjih bazenih s tobogani. Ob bazenih je urejen tudi wellness center s savnami in masažami. V zimskem času je gostom kampa na voljo tudi wellness center v bližnjem hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik.

Z Avtokampi kamping kartico v Zadru kampirate ceneje. Akcijska cena spomladi in jeseni - 20 € za 2 osebi in psa na parceli z vključeno elektriko v terminih 1.5. - 30.6. & 30.9. - 31.10. V vseh ostalih terminih velja 10% popust na ceno osebe.

Najem mobilne hišice v Zadru lahko zdaj uredite kar v novem kampu Falkensteiner. Parom so namenjene hišice Cozy home, ki so opremljene z eno spalnico, večje hišice tipa Family Home pa so opremljene z dvema ali celo tremi spalnicami, tako da lahko prespi 4 -6 oseb. Vse mobilne hiške imajo svojo kopalnico in opremljeno kuhinjo.

Omogočajo tudi najem glamping šotorov slovenskega proizvajalca Adria – manjši šotori za dve osebi so tako kot hišice opremljeni z eno spalnico, večji pa so namenjeni družinam in imajo kar tri spalnice.

Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic

V kampu Falkensteiner Premium Zadar so pripravili nekaj akcijskih ponudb ob pričetku nove sezone.

Do konca februarja imajo Valentinov paket 2 nočitev v manjših mobilnih hišicah za 2 osebi – cena 178 € in vključuje najem hišice, wellness, masažo in romantično večerjo.

V času zimskih počitnic do 28.2. omogočajo 20% popust na redne cene najema mobilnih hišic. Najem mobilne hišice za dve osebi stane 49 €, za 4 – 6 oseb pa 69 oz. 79 € za hišice s tremi spalnicami. V ceni tudi uporaba wellnessa in zaključno čiščenje.

Preživite velikonočne praznike (10. - 13.4.)  v Zadru – najem mobilna hišice za 2 noči z vključenim wellnessom, 15% popustom na spa tretmaje, velikonočni zajtrk za vse osebe in zaključno čiščenje – cena 2 nočitev je 224 €.

V terminu prvomajskih praznikov (30.4. - 2.5.) nudijo 20% popust na najem mobilne hišice – rezervacija potrebna do 31.3. Ob wellnessu nudijo tudi otroško animacijo v kampu in zaključno čiščenje – cena najema manjše mobilne hišice je 96€, za večje hišice pa od 120 do 144 € na noč.

Več informacij o kampiranju v Zadru dobite na www.falkensteiner.com