Kamp Danica v Bohinju ima 4 zvezdice****

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiskali smo kamp Danica Bohinj in si ogledali vse novosti. Kamp je letos dobil 4 zvezdico in sodi med najboljše kampe v Sloveniji.

Kamp Danica v Bohinjski Bistrici je že vrsto let med najlepše urejenimi kampi v Sloveniji, letos pa so to nadgradili tudi z novo kategorizacijo in pridobitvijo 4 zvezdice. Kamp Danica, ki je odprt čez celo leto, je zelo priljubljen pri družinah, pohodnikih in kolesarjih, saj okolica Bohinja nudi veliko možnosti aktivnega preživljanja dopusta.
kamp Danica Bohinj - avtokampi.si

Naša ekipa je kamp obiskala v začetku junija in tako si pod novico lahko ogledate fotogalerijo iz kampa Danica.

Avtokampi.si kamping kartica omogoča cenejše kampiranje
V kampu Danica imetnikom Avtokampi.si kamping kartica nudijo posebno ceno kampiranja - 19 € za 2 osebi + pes na parceli z elektriko v terminih 1.1. - 7.7. & 26.8. - 31.12., v terminu 7.7. - 26.8. pa velja 10% popust na osebo v primeru vsaj 2 nočitev.

kamp Danica Bohinj - avtokampi.si
Novosti v kampu Danica
V kampu Danica so sledili željam svojih gostov in v novosti vložili 300.000 evrov. Ob reki Savi so letos uredili nove kamping parcele velike 90m2, že lani pa so poskrbeli za prenovo osrednjega sanitarnega objekta, ki je letos dobil še novo kotlovnico, tako da tople vode ne bo več zmanjkalo. Ob tem so uredili še otroške kopalnice, dostop za invalidne osebe, zamenjali dotrajane prostore za pomivanje posode in pri vseh uredili toplo vodo. Gostom sta dodatno na voljo še nov pralni in sušilni stroj, tako lahko sami kar v kampu poskrbijo za čista oblačila.

Ponudbo kampiranja na urejenih parcelah so dopolnili tudi z možnostjo najema šotorov. Z novo urejenimi parcelami so poskrbeli za možnost vnaprejšnje rezervacije le teh, ki je za čas glavne sezone zelo priporočljiva, saj je kamp predvsem ob koncih tedna polno zaseden.
kamp Danica Bohinj - avtokampi.si

Izboljšali so tudi delovanje interneta po kampu, ki je za goste brezplačen. Za otroke so lepo uredili lesena igrala in gugalnice, športnikom pa je namenjeno igrišče za tenis, košarko in nogomet.

Ob recepciji so postavili leseno brunarico - pekarno, kjer gostje lahko kupijo kruh in druge pekovske izdelke. Novo je tudi urejena brežina ob reki, ki sedaj deluje kot nekakšen plato oz. prostor za sončenje.

Še v juniju bodo uredili tudi polnilnico za električna vozila, v bodoče pa računajo kamp tudi razširiti in zato so že kupili nova zemljišča, čakajo pa še na dovoljenje občine, da bi z deli lahko pričeli.

Več informacij o kampu Danica v Bohinjski Bistrici si lahko ogledate na www.camp-danica.si