Kamp Danica tudi letos odprt v zimskem času

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bohinjska Bistrica je že v drugi polovici lanske zimske sezone dobila nove turistične zmogljivosti, saj so  v februarju v kampu Danica omogočili zimsko kampiranje.camp danica, avtokamp, bohinj, kampiranje

Na letošnjo zimsko sezono so se v kampu Danica še bolje pripravili. V sanitarnem bloku so uredili ogrevanje, dodali priključke na elektriko in uredili brezplačen brezžični dostop do interneta, kar gostom omogoča nemoteno bivanje v svojih počitniških prikolicah ali avtodomih.

Poleg kratkotrajnih počitnic pa letos omogočajo tudi zimski pavšal. Cena nočitve za odrasle osebe je 7€ in za otroke od 7 do 14 let 5,60€.

Zimski pavšal od 1. decembra do 15. aprila stane 480€, pri čemer pa je potrebno dodati še strošek porabljene elektrike.

Kamp Danica v Bohinjski Bistrici je idealno izhodišče za zimske užitke, saj so ob zadostni količini snega tik ob kampu urejene tekaške proge. Smučišče Kobla, drsališče v središču kraja, vodni park, trgovine in lokali so oddaljeni 5 minut, do smučišča Vogel je 15 minut vožnje, do športnega centra Pokljuka pa slabe pol ure.

Gostom, ki bodo v kampu bivali več kot dva dneva, nudijo do 20% nižje cene smučarskih kart za smučišča Kobla, Vogel in Senožeta, brezplačni avtobus do smučišč ter nižje cene vstopnic za kopanje v Aqua parku v Bohinjski Bistrici.

Več informacij o celotni turistični ponudbi Bohinja dobite na spletni strani Turističnega društva Bohinj - www.bohinj-info.com

kampi bohinj, bled, camp, camping, slovenia