Kamp Čikat, Mali Lošinj – novosti in akcijske ponudbe

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampiranje na Lošinju je zelo priljubljeno saj je na otoku pet kampov, med njimi pa je najbolj priljubljen kamp Čikat. Gre za enega najboljših kampov na Hrvaškem, ki navduši z urejenostjo, odlično senco borovcev, dobro dodatno ponudbo in lego v bližini mesta Mali Lošinj. Preverili smo letošnje novosti in akcijske ponudbe kampiranja v Čikatu.

Kamp Čikat je eden redkih hrvaških kampov, ki je odprt čez celo leto. Je večletni zaporedni prejemnik nagrade Naj kamp Adria in ADAC Superplatz, številni kampisti pa se vsako leto vračajo, zato je potrebno dovolj zgodaj poskrbeti za rezervacijo parcele.

Letos so pripravili tudi posebno akcijo najema glamping šotorov in novih mobilnih hišic - več o popustih pišemo na koncu novice.

Okolica kampa je čez celo leto zanimiva za sprehode in kolesarjenje ob morju, v bližini so urejena teniška igrišča oz. je v kampu nov športni center, priporočamo pa tudi ogled muzeja Apoksiomena v centru Malega Lošinja. Več informacij o tem, kaj početi na Lošinju dobite na > www.visitlosinj.hr

V kampu se v poletnih mesecih veliko dogaja – vsak dan organizirajo animacijo in ustvarjalne delavnice, otroci uživajo na bazenih ali otroških igralih, zvečer pa imajo še mini disko.

Novosti v kampu Čikat – parcele, glamping šotori Adria in mobilne hišice Freedhome

V zadnjih letih je bil kamp Čikat popolnoma prenovljen – na novo so bile urejene terasaste parcele v osrednjem delu kampa, ki so po novem zelo velike in opremljene z elektriko ter vodo, nekaj jih ima tudi odtok. Prenovili so sanitarne objekte, postavili modernejše mobilne hišice, zgradili velik bazenski kompleks s tobogani, zgradili športni center in novo restavracijo ob morju …

Plaža v kampu Čikat ima dva prodnata zaliva, preostali del pa je skalnat. V bližini kampa (5 minut hoje) je tudi lepa plaža z mivko.

Standardne kamping parcele

Te parcele se nahajajo v bližini bazenov in recepcije. Priljubljene so predvsem zaradi tega, ker so cenovno ugodnejše, imajo pa tudi odlično senco.

V letošnjem leto bodo poskrbeli za dodatno ureditev parcel in ozelenitev.

Najem glamping šotorov – otvoritev junij 2020

V kampu Čikat so se odločili, da v osrednjem delu kampa postavijo glamping šotore slovenskega proizvajalca Adria. Gostom želijo ponuditi malce drugačne počitnice pod šotorskim platnom, v senci borovcev in samo nekaj korakov od morja.

Vsi glamping šotori Adria bodo opremljeni tudi s kuhinjo in kopalnico, v dnevnem prostoru pa bo tudi TV in klimatska naprava. V ponudbi bo več različnih glamping šotorov:

- Glamping Family Premium šotor za 6 oseb (65 m2), dve spalnici z zakonsko posteljo (ena spalnica je v nadstropju), ena spalnica z ločenima posteljama, kopalnica, kuhinja, dnevni prostor, terasa

- Glamping Premium šotor za 4 + 2 osebi (38 m2), ena spalnica z zakonsko posteljo, druga spalnica v nadstropju z dvema ločenima posteljama, dnevni prostor s pomožnimi ležišči, kuhinja, kopalnica, terasa.

- Glamping Couple šotor za 2 + 2 osebi (31 m2), zakonska postelja in pomožni ležišči v dnevnem prostoru, manjša kuhinja, kopalnica, terasa.

Nove mobilne hišice Freedhome+

V novem delu kampa Čikat (severozahodni del), ki je zelo miren, bodo v bližini morja postavili 15 novih mobilnih hišic Freedhome+.

Gre za zelo prostorne hišice za 5 + 1 osebo (40 m2) opremljene z veliko teraso. Novost je, da bo vsaka od dveh spalnic opremljena z lastno kopalnico. Za mobilne hišice Freedhome so značilne velike steklene površine, ki nudijo lep pogled na naravno okolje in sončne zahode.

Vsaka hišica ima kuhinjo, dnevni prostor kjer je možno urediti tudi pomožno ležišče, spalnico z zakonsko posteljo in spalnico z dvema ločenima ležiščema ter še enim dodatnim ležiščem za otroka, dve kopalnici in teraso z ležalniki.

Akcijska ponudba kampa Čikat

Najem glamping šotora – do 20% popusta

Če se boste odločili za počitnice v novih glamping šotorih v terminu 24.6. – 30.9., potem vam kamp Čikat nudi dodatne popuste za min. bivanje 7 nočitev:

- 10% popust na glamping šotor za bivanje od 7 do 13 nočitev

- 20% popust na glamping šotor za bivanje 14 noči ali več

Akcijska ponudba velja za vse tipe glamping šotorov v kampu Čikat.

Najem mobilne hišice – do 20 % popusta

Bodite prvi gostje v novih mobilnih hišicah Freedhome+ in uživajte v bližini morja in vonju borovcev. Kamp Čikat samo na nove mobilne hišice v primeru min. 7 nočitev nudi:

- 10% popust na najem mobilne hišice Freedhome+ za bivanje od 7 do 13 nočitev

- 20% popust na najem mobilne hišice Freedhome+ za bivanje 14 noči ali več

Več o kampu Čikat ter rezervacije parcel, mobilnih hišic in glamping šotorov - www.camp-cikat.com