Akcijske ponudbe v kampu Čikat – Mali Lošinj

Datum objave
Kategorija
Statistika
14501 ogledov

Kamp Čikat je eden redkih kampov na Hrvaškem in edini na Lošinju, ki je odprt čez celo leto. Gre za vrhunski kamp, ki je v zadnjih letih doživel kar nekaj prenov in izboljšav ponudbe. Za sezono 2023 so pripravili zanimive akcijske ponudbe kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping šotorov. prva bo že za velikonočne praznike.

Kampiranje v Malem Lošinju

Kamp Čikat leži na zahodni strani Lošinja, v neposredni bližini mesta Mali Lošinj, do katerega je samo 20 minut hoje. Super lokacija za sprehode po urejenih poteh ob morju ali pa kolesarjenje po tem delu otoka, priporočamo tudi ogled muzeja Apoksiomena v centru mesta in izlet do razgledne točke nad mestom.​

Kamp ima v terasah urejene parcele ob morju opremljene z elektriko in vodo, v gornjem delu pa je senčen neparceliran del. Večina sanitarnih objektov je prenovljenih, imajo oskrbovalno postajo za avtodome, kamp pa je zelo prijazen tudi do kužkov, tako da je poskrbljeno za tuš, plažo za pse, prostor za sprehajanje psov ...

Kamp Čikat je tudi večkratni prejemnik nagrade Naj kamp Adria, kot najboljši večji kamp na Kvarnerju.

Ob robu kampa je urejeno tudi naselje mobilnih hišic za 4 – 6 oseb, ki imajo dve ali tri spalnice. Letos bodo v bližini morja dodali še nekaj mobilnih hišic Freed-Home, ki razvajajo s površino kar 40 m2. V kampu Čikat imajo tudi dve hišici, ki sta s tlorisom in dostopom prilagojeni za invalidne osebe.

Od lanskega leta pa je na voljo tudi nekaj glamping šotorov slovenskega proizvajalca Adria Dom iz Črnomlja. Gre za moderne šotore opremljene s kuhinjo, kopalnico in spalnim delom (1 – 3 spalnic), ki so od morja oddaljeni 100 m. Izbirate lahko med šotori za 2, 4 ali 6 oseb, vsi pa so klimatizirani oz. je preko klime omogočeno tudi ogrevanje.

Plaža v kampu Čikat ima dva prodnata zaliva, v enem je tudi nekaj sence borovcev, preostali del pa je večinoma skalnat. Od konca maja do sredine septembra je v Čikatu odprt tudi velik vodni park z bazeni z morsko vodo, tobogani in vodnimi igrali, otrokom je na voljo tudi animacija. V kampu imajo tudi večji športni park z igrišči za nogomet, košarko in tenis.

Akcijske ponudbe kampa Čikat

Velikonočni prazniki v Malem Lošinju - kampiranje in mobilne hišice

V terminu od 6.4. do 17.4. 2023 boste za kampiranje na Superior parcelah prejeli 15% popust na redne cene osebe in parcele.

Enako 15% popust boste prejeli tudi na najem vseh tipov mobilnih hišic Čikat.

Brezplačen velikonočni zajtrk v restavraciji v kampu, Organizirali bodo tudi praznično animacijo, odprta bo tudi otroška igralnica Čiki & Čika club (13 - 20h). V Začetku aprila se v bližini kampa Čikat odpre tudi hotel Belleveue. Gostom kampa bo ob doplačilu na voljo uporaba wellnessa z notranjim bazenom in savnami.

Min. bivanje na parceli ali v hišici je 3 noči. Rezervacije do 31.3. >

Zgodnje rezervacije najema glamping šotorov

Najem Glamping Premium šotorov z dvema spalnicama za 4+2 osebi v terminih 26.5. – 10.9. 2023:

> 10% popust za najem min. 7 - 13 noči
> 15% popust za najem min. 14 noči

Najem vseh tipov glamping šotorov v terminih 1.4. – 26.5. & 26.5. – 1.10. 2023, tudi za slovenske prvomajske počitnice

> 15% popust za najem min. 5 noči

Rezervacije >

Najem mobilnih hišic v juniju in juliju

V terminu od 4.6. do 30.7. 2023 boste prejeli dodaten popust za bivanje v mobilni hišici tipa Easy Freedom ali Tip C za 5+1 osebo (34 m2):

> 10% popust za min. 7 nočitev
> 15% popust za min. 14 nočitev

Rezervacije >

Datum objave
Kategorija
Statistika
14501 ogledov