Kamp Čikat ima nove parcele in prenovljene sanitarije

Datum objave
Kategorija
Statistika

Za letošnje počitnice iščete kamp, ki ima odlično senco, čisto morje, otrokom omogoča kopanje v bazenu, ob tem pa je še blizu mesta?

Kamp Čikat na Malem Lošinju bo prava izbira saj leži v prekrasnem borovem gozdu na zahodni strani otoka, od koder so lepi pogledi na sončne zahode. Za urejenost in odlično ponudbo so kampisti lani kampu Čikat podelili naziv Naj kamp Adria.

Ob dveh prodnatih plažah omogočajo tudi kopanje v velikem bazenskem kompleksu, ki ob plavalnem bazenu vključuje tudi bazen s tobogani, vodnimi igrali in otroški bazen z nizko vodo.

Letos so v kampu Čikat v osrednjem delu uredili nove superior parcele. Gre za 47 parcel opremljenih z elektriko, vodo in priklopom na satelitsko TV. Ker so pri ureditvi parcel pazili, da bi ostalo čim več borovcev, so tudi parcele različnih velikosti, in sicer od 73 do 220 m2.

V parcelah je urejen tudi del ob morju, gornji del pa je še vedno neparceliran in tako omogoča nekoliko cenejše kampiranje.

V zadnjih letih so prenovili več sanitarnih objektov, letos sta na vrsto prišla še dva in sicer objekta št. 5 in 6, ki ju bodo odprli predvidoma konec junija.

Mobilne hišice v kampu Čikat lahko najamete v sklopu dveh naselij. Tik ob morju na levi strani so postavljene prestižne mobilne hiške Freed Home (4+1 oseba), ki razvajajo s prostornimi terasami. Na desni strani so moderne hišice za 5 + 1 osebo, ki so postavljene vzdolž obale.

Letošnja novost je 32 mobilnih hišic novega tipa Easy Freedhome (5+1 oseba), ki z modernim in funkcionalnim dizajnom nudijo vse potrebno za udoben dopust. Nove mobilne hiške so površine 34 m2 in nudijo dve spalnici za 5 +1 osebo. Kuhinja je popolnoma opremljena in vključuje tudi pomivalni stroj. Posebna akcija od 15.6. do 28.6. - 20% popust na najem novih mobilnih hišic!

Mobilne hišice in tudi počitniške prikolice oddaja tudi agencija Gebetsrotiher, odločite se lahko tudi za agencijske glamping šotore, ki pa so postavljeni 150 m od morja.

Raznolika plaža in bazeni z morsko vodo

Plaža v samem kampu Čikat je omejena na dva prodnata zaliva, preostali del pa je večinoma skalnat. V bližini je tudi zaliv Čikat, kjer pa je na delu plaže mivka in bogata ponudba vodnih športnih aktivnosti.

Otroci pa so najbolj veseli bazenov, ki so odprti od junija do septembra. Gostje kampa imajo brezplačen vstop na bazene. Ti so napolnjeni z morsko vodo, tako da je temperatura vode za kakšno stopinjo ali dve višja od morja.

Na voljo so tudi otroška igrala, notranja igralnica, vsak dan pa pripravijo animacijo, ki se zaključi z večerno mini disko zabavo.

Več o kampu Čikat izveste na - www.camp-cikat.com