Kamp Čikat – akcija najema mobilnih hišic v marcu

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Čikat v Malem Lošinju so za marec pripravili akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic - cene že od 45 €. Gostom kampa omogočajo uporabo notranjega ogrevanega bazena v hotelu Punta v Velem Lošinju in romantično večerjo v restavraciji v kampu.

Kamp Čikat - je odprt čez celo leto in zaradi milih zim ga vsako leto obišče več gostov. Lokacija je odlična, saj iz kampa vodijo urejene poti ob morju, do centra mesta pa je le 20 minut hoje. Temperature v marcu so že dovolj visoke tudi za kolesarjenje ali igro tenisa.

Zimsko kampiranje – 2 osebi 15 €

Od konca oktobra do 8. aprila v kampu Čikat omogočajo kampiranje po posebnih cenah – 2 osebi na parceli z vključeno elektriko plačata samo 15 € ( doplačilo tur. taksa).

V kampu sta odprta dva ogrevana sanitarna objekta, odprta so tudi športna igrišča ter lokal in restavracija ob morju.

Akcija najema mobilnih hišic od 4. do 20. marca

V kampu Čikat so večji del marca posvetilu dnevu žena in ceno najema mobilnih hišic tipa Freedhome, C ali I v terminu 4. – 20.3. znižali za 10%.

Vse mobilne hišice so ogrevane in popolnoma opremljene za udobno bivanje dveh ali štirih oseb. Cene najema s popustom ob min. 2 nočitvah so v marcu od 45 do 63 €.

Gostom kampa je brezplačno na voljo bazen v hotelu Punta, dodatno pa v terminu akcije nudijo 10% popust na wellness storitve npr. masaže.

V restavraciji Silver Bay v kampu nudijo 5 hodni večerni menu po ceni 30 € na osebo.

Preživite dan žena v Čikatu na Lošinju, uživajte v dolgih sprehodih in nepozabnih sončnih zahodih.

Več informacij in rezervacije > www.camp-cikat.com