Kamp Bunculuka v Baški - prvi kamp s štirimi zvezdicami na Krku

Datum objave
Kategorija
Statistika

Naturistični kamp Bunculuka v Baški, ki deluje že vse od leta 1978, je letos z novo kategorizacijo kampa prejel dodatno zvezdico. Tako je trenutno edini kamp na otoku Krk, ki se lahko pohvali s štirimi zvezdicami.

Naturistični kamp Bunculuka v Baški, ki deluje že vse od leta 1978, je letos z novo kategorizacijo  kampa prejel dodatno zvezdico. Tako je trenutno edini kamp na otoku Krk, ki se lahko pohvali s štirimi zvezdicami.

Kamp leži v lepi dolini, ki se zaključi s prekrasnim prodnatim zalivom in pogledom proti Velebitu. V kampu imajo okoli 400 kampirnih mest, ki so urejeni v terasah, od tega je skorajda 200 parcel, ki so opremljene z elektriko in vodo. Nekatere od njih imajo tudi odtok.kamp Bunculuka Krk

FKK kamp Bunculuka je bil že večkrat nagrajen s strani Hrvaškega kamping združenja in Hrvaške turistične zveze in sodi med najlepše kampe v razredu srednje velikih kampov.

Največ gostov v kamp prihaja iz Nemčije, sledijo Slovenci, Avstrijci, Italijani in Čehi. Gostje so navdušeni nad plažo, opremljenostjo kampa, urejenostjo sanitarij in vzdušjem, ki tekom sezone vlada v tem kampu. Tako v njem uživajo tako družine z otroki, za katere poskrbijo z različno animacijo, športniki, katerim so na voljo igrišča za tenis, badminton, košarko, odbojko in balinaje, številni gostje predvsem v pred in posezoni pa so tudi upokojenci, ki si želijo predvsem miru.

Novosti v kampu Bunculuka
Za sezono 2011 so v kampu dodatno uredili parcele, postavili nove mobilne hišice, uredili otroško igrišče in gostom kampa omogočili dostop do brezplačnega brezžičnega interneta. Največja novost pa je sigurno prenovljeni lokal na plaži, ki je po novem stilsko urejen in zelo privlačen, dobil pa je tudi novo ime Boneta Bistro & Lounge.

Vse novosti, ki so jih uredili v zadnjih letih in vložili visoka denarna sredstva pa so prinesla dodatno zvezdico v kategorizaciji kampa, ki je po novem edini kamp na otoku Krk, ki je uvrščen v kategorijo kampov s štirimi zvezdicami.

Vse dodatne informacije o ponudbi FKK kampa Bunculuka in rezervacije parcel ter mobilnih hišic lahko uredite na njihovi spletni strani www.hotelibaska.hr ali pa jih pokličete na tel. št. +385 (0) 51 656 223.