Kamp Brioni vabi na prekrasno prodnato plažo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiskali smo kamp Brioni pri Puli, ki ga priporočamo predvsem v času nizke sezone, ko gostom nudi veliko miru in prekrasno prodnato plažo.

Ob začetku kamping sezone smo obiskali kamp Brioni oz. nekateri se ga spomnite še po imenu kamp Puntižela, ki leži 6km od centra Pule proti Fažani. Kamp ima izredno lokacijo ob lepi prodnati plaži s pogledom na Nacionalni park Brione. kamp Brioni Puntižela - avtokampi.si

Kamp Brioni je uradno odprt od aprila do novembra, v zimskem času pa ob predhodni najavi deluje kot zimski camper stop. Konec avgusta kamp običajno za 10 dni zaprejo za kampiste, ker v njem potekajo različni glasbeni festivali.

Kamp ima okoli 530 parcel namenjenih kampiranju, od katerih ima več kot polovico ob elektriki tudi priključek za vodo. Kampisti najraje izberejo eno od 50ih parcel tik ob morju, od koder imajo lep pogled na plažo in sončne zahode. Večji del parcel ima odlično senco borovcev in oljk, le v zadnjem delu je bolj sončen del. Kamp ima tri sanitarne objekte in ravno ob našem obisku so prenavljali še zadnjega od starih sanitarij v bližini recepcije. Kamp je letos dobil tudi prenovljeno recepcijo in nov vhod v kamp.

V kampu Brioni omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 4+1 in 4+2 osebi, ki so postavljene na skrajno levem delu kampa. Tam so lani na teraso postavili 40 novih mobilnih hišic, ki pa nimajo sence. Imajo pa hišice v prvih vrstah odličen pogled na morje in otočke pred kampom. Mobilne hišice s senco so postavljene v bližini morja, kjer so letos dodali še 5 novih hišic. kamp Brioni Puntižela - avtokampi.si

Vse mobilne hiške imajo dve spalnici, kopalnico, večje hišice celo dve kopalnici, dnevni prostor s kuhinjo in teraso. V kampu imajo tudi tri objekte, ki so urejeni v hostel, tako da lahko najamete tudi sobo.

Imetnikom naše Avtokampi.si kamping kartice  kamp Brioni omogoča 5% popust na kampiranje, ki velja tekom celotne sezone. Če kamping kartice še nimate, jo lahko brezplačno naročite tukaj.

Kamp Brioni se lahko pohvali s prekrasnim osrednjim prodnatim zalivom, ki je odlična lokacija za otroke. V bližini plaže je tudi borov gozdiček, kjer se lahko skrijete pred vročino. V poletnih mesecih na plaži deluje lokal, restavracija, trgovina, urejeno je otroško igrišče, otroci pa se najraje igrajo kar na starih topovskih ceveh, ki so kot nekakšen muzej razstavljene po kampu.

Kamp Brioni še posebej priporočamo v pred in po sezoni, ko na plaži ni gneče, prav tako je takrat kamp zelo miren. Spomladi se lahko odpravite nabirat šparglje ali na kolesarjenje po urejenih poteh v bližini kampa. Lahko si ogledate trdnjavo Punta Christo, če pa še niste bili na Brionih, pa se le odpravite v Fažano in se z ladjico odpeljite na izlet. Brione si lahko potem ogledate s turističnim vlakcem, se odpravite na lahkoten tek po največjem otoku ali pa najamete kolo ali golf avtomobilček.

Vse dodatne informacije o ponudbi kampa Brioni in ostalih kampov
 Camping Adriatic by Valamar dobite na spletni strani
www.camping-adriatic.com