Kamp Brioni (ex Puntižela) vas vabi na kampiranje ali v mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Puntižela pri Puli se je letos preimenoval v kamp Brioni. Za novo sezono so pripravili kar nekaj novosti, ob tem pa vabijo tudi v mobilne hišice, ki so postavljene v bližini morja.

Kamp Brioni ( ex Puntižela ) leži med Fažano in Pulo oz. ravno nasproti Nacionalnega parka Brioni. kamp Brioni ex Puntižela PulaJe eden redkih kampov v Istri, ki je odprt čez celo leto. Kamp je primeren tako za družine z otroki kot tudi za mlade, ki jim bližina večjega mesta omogoča veliko zabave.

V kampu Brioni imajo v senci borovcev ter oljk urejenih 480 kamping parcel, večina od njih je opremljenih z elektriko in vodo. Del kampa je neparceliran (100 mest) in tako namenjen predvsem gostom, ki pridejo na kampiranje s šotori. 

Ob robu kampa v dobri senci so postavili deset mobilnih hišic Prestige, ki omogočajo udobno namestitev v bližini morja. Vsaka hišica ima dodano leseno teraso, kjer bosta uživali v mirnih jutrih ter prijetnih večerih, v notranjosti pa so spalnica, otroška soba, dve kopalnici in dnevni prostor s kuhinjo. Hišice so tudi klimatizirane.

Kamp Brioni pa za mlade omogoča bivanje tudi v hostlu, kjer se lahko dogovorite za polpenzion ali polni penzion.kamp Brioni ex Puntižela Pula

Letos so v kampu uredili plažo, prenovili trgovino in restavracijo in na plaži postavili nov lokal. Plaža v kampu Brioni je zelo raznolika, vse od prodnatega zaliva do skalnatih delov. Če pa se boste malce sprehodili ob morju boste zlahka prišli tudi do bolj samotnih plaž. Del kampa je pokrit z brezplačnim brezžičnim internetom.

Kamp Brioni nudi številne možnosti aktivnega preživljanja dopusta. Športni center vključuje igrišča za odbojko, košarko in nogomet. Ljubitelji podvodnega sveta pa bodo obiskali potapljaški center. V neposredni bližini kampa potekajo tudi številne označene kolesarske poti, ki vodijo v notranjost Istre, kolesarske zemljevide pa dobite kar na recepciji kampa.

Za otroke je odlično urejeno otroško igrišče s tobogani, plezali in gugalnicami, vsak dan pa v okviru Maro kluba pripravijo ustvarjalne animacije. V času dopusta pa le obiščite tudi Nacionalni park Brioni, kjer boste našli safari park, ki bo sigurno navdušil najmlajše kampiste.

Več informacij o ponudbi kampa Brioni boste dobili na odlično urejeni spletni strani www.camping-adriatic.com, kjer lahko opravite tudi rezervacije parcel in mobilnih hišic.