Kamp Bled najboljši naravni kamp v Evropi

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nizozemski kamping portal Campingnavigator je kampu Bled podelil nagrado za najboljši "nature" kamp v Evropi. Preverite novosti in možnosti ugodnega kampiranja na Bledu.

Nizozemski kamping portal Campingnavigator, ki vključuje 7.700 evropskih kampov, je kamp Bled nagradil z nazivom najboljši »naturekamp Bled - avtokampi.si« kamp v Evropi.

Kamp Bled je bil v skupini "nature" nominiran med 5 najboljših kampov. Nominirani so bili še italijanski kamp La Marmolada, francoski kamp Les Arches, norveški kamp Ramberg Gjestegard in kamp Nommerlayen iz Luksemburga.

Na podelitvi, ki je na Nizozemskem potekala sredi januarja, je vodja kampa Bled, ga. Nika Morič, prevzela nagrado. Ta je zelo pomembna za promocijo slovenskega kamping turizma na Nizozemskem, saj njihovi gostje v naših kampih letno ustvarijo 250.000 nočitev, v letu 2017 pa smo beležili 37% povečanje nočitev nizozemskih kampistov.

kamp Bled - avtokampi.si
Kampiranje, glamping, mobilne hišice
Kamp Bled slovenski ljubitelji kampiranja poznamo predvsem po glamping ponudbi lesenih hišic, ki so jih kot prvi v Sloveniji postavili že leta 2010.

Kamp gostom nudi urejene kamping parcele, gornji del kampa pa je tudi neparceliran in tako namenjen predvsem šotoristom. Ob glamping hišicah za 2 osebi nudijo tudi nekaj modernih mobilnih hišic, primernih predvsem za družine. Tujci kamp radi obiščejo zaradi dobre lokacije, saj ob ogledu Bleda lokacija kamp nudi tudi zanimive pohodniške in kolesarske izlete.


Novosti v kampu Bled
kamp Bled - avtokampi.si
Letos bodo v kampu Bled še lepše uredili kamping parcele na začetku kampa, postavili 70 novih električnih omaric in popolnoma prenovili enega od sanitarnih objektov. Ta bo urejen v alpskem stilu z veliko lesa, gostom pa bodo na voljo tudi privatne kopalnice (računalniške slike so pod novico).

Cenejše kampiranje z Avtokampi.si kamping kartico
Kamp Bled bo v sezoni 2018 odprt od 30. marca do 15. oktobra, imetnikom Avtokampi.si kamping kartice pa nudi posebne ugodnosti – 19€ za kampiranje 2 oseb + do trije otroci do starosti vključno 5 let + pes na parceli z elektriko v terminih 30.3. – 15.6. in 10.9. – 15.10.

V terminu glavne sezone pa je popust v kampu Bled 10% na ceno osebe, ki se upošteva v primeru minimalno 2 nočitev.

Več informacij o ponudbi kampa Bled dobite tudi na spletni strani www.sava-camping.com