Kamp Arena Stupice - borovci, senca, morje, Kamenjak

Datum objave
Kategorija
Statistika

Fotogalerija iz kampa Arena Stupice Premantura, kjer nudijo kampiranje v senci borovcev, najem mobilne hišice v bližini morja in številne možnosti športnih aktivnosti.

Konec marca smo obiskali kamp Arena Stupice v Premanturi in si ogledali kamp še pred odprtjem nove kamping sezone, ki je vsako leto sredi aprila. Fotografije si lahko ogledate pod novicokamp Arena Stupice - avtokampi.si.

Lokacija kampa Arena Stupice je izvrstna saj gre za zadnji kamp pred Kamenjakom, od koder je lep pogled na Medulin, otočke pred njim in odprto morje. Kamp bo navdušil vse, ki si želijo pristnega kampiranja v senci borovcev, raziskovanja lepih zalivčkov na jugu Istre in športnih aktivnosti.

Dolgoletni gosti Premanture znajo povedati, da je vreme na tem polotočku nekaj povsem drugega kot pa v drugih delih Istre. Če dežuje v Puli in Fažani, v kampu Arena Stupice pogosto sije sonce, je pa tudi res, da tukaj vseskozi malce piha, kar znajo dobro izkoristiti ljubitelji deskanja.

Kamp Arena Stupice ima okoli 1000 parcel opremljenih z elektriko in nam so najlepše na levem delu kampa, kjer imate s senčne parcele direkten kamp Arena Stupice - avtokampi.sipogled na morje. V kampu omogočajo tudi najem mobilnih hišic, ki so sicer že malo starejše, vendar še vedno gostom nudijo veliko komforta, saj imajo dve spalnici, lastno kuhinjo, kopalnico in teraso. V ponudbi je tudi ena premium mobilna hišica, ki je postavljena v bližini morja. V kampu so dobrodošli tudi kužki za katere imajo urejene tuše in pasjo plažo, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hiškah.

Plaža v kampu je zelo raznolika. Ob štirih prodnatih zalivih in številnih manjših zalivčkih je večji del plaže skalnat. Športni navdušenci bodo v Premanturi zagotovo uživali. V samem kampu imajo surf center, igrišča za košarko, nogomet in odbojko. Okolica nudi številne kolesarske tekaške in pohodniške poti. Priporočamo izlet na Kamenjak, ki ga peš ali s kolesom lahko obiščete brezplačno, za avto pa je vstopnina 40 kun. Lepo je obiskati tudi Pulo in si ogledati tamkajšnjo Areno ter zanimiv akvarij na Verudeli.

Novosti in akcijske ponudbe
Letos je kamp dobil novo recepcijo, saj je bila stara že resnično dotrajana in nefunkcionalna, uredili so nekaj parcel in na novo asfaltirali del cest. Novost je tudi popust na Avtokampi.si kamping kartico  - v času nizke sezone 10% popusta na ceno osebe, v terminu 1.7. - 19.8. pa 5% na ceno osebe. Popust velja v primeru minimalno 3 nočitev. V terminih 13.4. do 10.6. & 7.9. do 8.10. omogočajo tudi posebno ceno kampiranja  - 17 eur na noč za 2 osebi ob minimalnem bivanju 2 noči.


Več informacij o kampu Arena Stupice dobite na  www.arenacamps.com