Kamp Arena Kažela v Medulinu z novostmi v sezono 2019

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Arena Kažela je urejen na samem koncu Medulina, ki bo v sezoni 2019 deloma prenovljen. Gre za kamp, kjer je prva polovica namenjena tekstilnim gostom, drugi del pa je urejen kot FKK kamp. Med novostmi bodo bazeni s tobogani, mobilne hišice, prenova recepcije...

Novosti za kamping sezono 2019

V kampu Arena Kažela že kar nekaj let niso pripravili večjih novosti, zato bodo izboljšave dobrodošle. Kamp, ki bo odprt že od 19. aprila, bo dobil povsem novo recepcijo in še lepši vhod z novo urejenimi cestami.

Kampistom bo še vedno na voljo nekaj več kot 1.000 kamping parcel površine okoli 120 m2 in opremljenih z elektriko ter vodo.

Novost bo okoli 152 modernih mobilnih hišic za 4 + 2 osebi. Gre za zelo prostorne mobilne hiške površine 30 in 37 m2, ki bodo opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom in veliko nadkrito teraso. Nova mobilne hišice bodo postavljene tako v tekstilnem kot tudi v nudističnem delu kampa.

Za več udobja bodo v ponudbo dodali tudi dva nova bazenacentralni bazen s toboganom in otroškimi igrali, ki bo vključeval kar 600m2 vodnih površin. Ob njem bo urejen prostor z ležalniki in senčniki ter restavracija. Za ljubitelje udobja in bolj mirnega vzdušja pa bo na voljo tudi "infinity” bazen s površino 400m2. Novi bazeni bodo urejeni v tekstilnem delu.

Kamp Arena Kažela bo dobil tudi obogateno ponudbo otroške animacije in mini disko, dodali pa bodo tudi animacijo za odrasle, ki bo vključevala različne večerne plesne in gledališke predstave, kino in nastope artistov.

Kamp gostom nudi kar nekaj športnih aktivnosti od tenisa, odbojke na mivki, mini golfa, namiznega tenisa do potapljanja in surfanja. V okolici je kar nekaj kolesarskih poti in obmorska pot primerna za tek, 3km od kampa pa je urejen konjeniški center.

Popust na kamping kartico

Kamp Arena Kažela gostom z Avtokampi kamping kartico nudi popust - 10% na ceno osebe v terminu 19.4. - 21.6. & 7.9. - 6.10., 5% popust na ceno osebe v terminu 22.6. - 6.9. Pogoj je min. bivanje 3 noči, popust velja max. za 4 osebe.

Več informacij o kampu Arena Kažela dobite na www.arenacampsites.com