Kamp Arena Kažela - akcija kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Arena Kažela je bi letos prenovljen in gostom nudi velik bazenski kompleks s toboganom, v ponudbi pa so tudi nove mobilne hišice. Večji del kampa je urejen kot tekstilen, drugi del, ki je bolj oddaljen od recepcije, pa je nudističen.

Cenejše kampiranje in najem mobilnih hišic

Kamp Arena Kažela je pripravil popust za imetnike Avtokampi kamping kartice na kampiranje - 10% na ceno osebe v terminu 19.4. - 21.6. & 7.9. - 6.10. in 5% popust na ceno osebe v terminu 22.6. - 6.9.

Dodatno so v terminu 13.6. - 13.7. nudijo še 10% popust na ceno parcele. Popust na kampiranje velja v primeru min. bivanja 3 noči in velja max. za 4 osebe.

Mobilne hišice pa lahko v čez celo sezono najamete z 20% popustom, vendar pa je število akcijskih hišic omejeno, zato pohitite z rezervacijo.

Novosti v kampu Arena Kažela

Gre za večji kamp, saj je gostom za kampiranje na voljo okoli 1.000 urejenih parcelah, velik del pa je namenjen tudi mobilnim hišicam. Največ sence je na samem začetku tekstilnega dela, na parcelah pa je ob elektriki tudi voda.

Letos je kamp dobil novo recepcijo in 164 novih mobilnih hišic z velikimi terasami in bogato notranjo opremljenostjo. Nove mobilne hiške so postavljene v tekstilnem in tudi FKK delu, tiste najboljše pa lahko najamete tik ob morju. vse hišice imajo dve spalnici, dve koplanici, kuhinjo in klimatiziran dnevni prostor.

Bazenski kompleks s tobogani in sprostitvenim bazenom pa je največja novost kampa Arena Kažela in z njo želijo privabiti še več družin. Otroci so bili že do sedaj zelo zadovoljni z manjšimi bazeni, sedaj pa bo vodnih površin res veliko. Bazen s toboganom bo zagotovo najbolj priljubljen, starejši obiskovalci pa bodo lahko uživali ob "infinity" bazenu, ob katerem bo tudi lokal in prostor za sončenje.

Ker pričakujejo v kampu več družin so ob bazenih uredili veliko otroško igrišče z animacijskim prostorom, ki je urejen v dveh indijanskih šotorih. Tako bo izboljšana tudi dnevna animacija, organizirajo pa tudi večerni mini disko.

Več informacij o kampu Arena Kažela dobite na www.arenacampsites.com