Novosti v kampu Amarin v Rovinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Turistično naselje Amarin pri Rovinju v zadnjih letih številni poznate po odličnem družinskem hotelu, v neposredni bližini pa je tudi kamp, kjer bodo leto z nekaj novostmi še izboljšali ponudbo.

Kampiranje v bližini Rovinja

Kamp Amarin je od Rovinja oddaljen dobre 3 kilometre, do katerega je najlažje priti kar z ladjico, ki vas iz kampa pripelje direktno v stari del mesta.

Kamp sodi med srednje velike in gostom nudi nekaj več kot 700 kamping parcel urejenih v senci številnih mediteranskih dreves.

Letos bodo prenovili enega od starejših sanitarnih objektov (št. 11), ki bo po novem urejen po zadnjih standardih z otroškimi sanitarijami in moderno urejeno pralnico posode in perila.

Najem modernih mobilnih hišic

Predvidoma konec maja bo dokončano novo naselje mobilnih hišic Amarin, ki bodo postavljene v gornjem delu kampa. Gre za 92 mobilnih hišic tipa Standard in Family. V mobilnih hišicah bodo dovoljeni tudi psi, vse hišice pa bodo klimatizirane. V ceni najema je vključeno tudi končno čiščenje, posteljnina in brisače.

Mobilne hišice Standard za 4 +2 osebi – površina 37 m2, dve spalnici spalnice (ena z zakonsko, druga z dvema ločenima posteljama), dve kopalnici, dnevni prostor + kuhinja, terasa s sedežno garnituro in ležalniki.

Mobilne hišice Family za 6 + 2 osebi - površina 41 m2, tri spalnice (ena z zakonsko, drugi dve z dvema ločenima posteljama), dve kopalnici, dnevni prostor + kuhinja, terasa s sedežno garnituro in ležalniki.

Plaža in bazeni v Amarinu

V kampu oz. v sklopu celotnega naselja Amarin je urejena 1 km dolga plaža. Večinoma je kombinacija peska in proda, letos pa na novo urejajo plažo pod samim hotelom, kjer tudi urejen dostop v morje za invalidne osebe.

Tik ob plaži v kampu so urejeni tudi bazeni -  na voljo je večji plavalni bazen in manjši bazen za otroke, nad bazeni pa restavracija s teraso. V kampu deluje odličen športni center z igrišči za tenis, nogomet, košarko, odbojko na mivki in namizni tenis, omogočajo pa tudi najem surf opreme, kajakov in pedalinov.

Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišk

Avtokampi kamping kartica prinaša dodatne popuste. 2 osebi lahko v nizki sezoni kampirata na parceli Standard že za 16 €. V primeru kampiranja na parcelah tik ob morju, pa nudijo 10% popust na ceno oseb in parcel. V glavni sezoni je popust za vse 5%.

Najem novih mobilnih hišic Amarin – na vse rezervacije do odprtja hišic, ki je predvideno za 30.5., nudijo 5% popust.

Več informacij o kampu Amarin v Rovinju dobite na - www.maistracamping.com