Kamp Adria v Ankaranu in Freedom center omogočata najem Hobby počitniških prikolic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Slovenskim kampistom je od letos omogočen tudi najem počitniških prikolic v kampu Adria v Ankaranu. Tam so postavili 3 prestižne Hobby počitniške prikolice.

Camping Adria iz Ankarana in uvoznik počitniških prikolic Hobby, Freedom centrom iz Celja, sta se odločila, da omogočita najem prikolic tudi v tem priljubljenem kampu ob slovenski obali.

Najem počitniških prikolic Hobby kamp Adria Ankaran - najem prikolic Hobby
V kampu so tako na parcelah ob morju postavili 3 nove prestižne prikolice Hobby (2 prikolici sta model Premium, 1 prikolica model Prestige), ob tem pa so dodali tudi vso preostalo dodatno kamping opremo od baldahina do zunanje kuhinje, kamping mize in stolov.

Vse prikolice so tudi klimatizirane in tako nudijo najvišje možno udobje, cena najema pa vključujejo tudi parcelo in ustrezno število oseb 4 ali 6 glede na velikost prikolice. Oglejte si cene najemov prikolic Hobby v kampu Adria v Ankaranu - cenik.

Novosti v Camping Adria v Ankaranu za sezono 2013
Poleg možnosti najema prikolic pa so v kampu Adria poskrbeli za še nekaj drugih novosti. V kampu sedaj deluje nova trgovina, prenovili so sanitarni objekt v obmorski coni, na plaži letos deluje vodni park z napihljivimi igrali (gora, trampolin, gugalnica...), uredili pa so tudi pasjo plažo in pasje barčke.

Za goste, ki si želijo udobnejši dopust v mobilnih hišicah, so dodali posebno ponudbo najema hišice samo za 2 osebi, ki velja v času pred in po sezone.

Z organizirano animacijo za otroke so letos pričeli že 24. junija. Poleg klasičnih animacijskih iger bodo tudi letos otrokom ponudili možnost jahanja konj.

Vse informacije o ponudbi kampa Adria v Ankaranu, kampiranju na parcelah, najemu mobilnih hišic in prikolic dobite na www.adria-ankaran.si ali pa jih pokličite na telefonsko številko recepcije kampa 05 66 37 350.