Kamp Polidor v Funtani v skupini najboljših evropskih kampov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polidor številni že zelo dobro poznate, saj gre za enega najboljših majhnih kampov na Hrvaškem in tudi v Evropi. Lani so ob nagradi Naj kamp Adria prejeli tudi nagrado kamping portala Camping.info. Številne novosti so uvedli v zadnjih letih, letos pa v ponudbo dodajajo še dve luksuzni mobilni hišic Adria z bazenom in jacuzzijem.

Kamp Polidor je od Funtane oddajen 1 km, posebnost kampa pa je, da ne leži ob morju, ampak je od njega oddaljen 5 minut hoje. V poletnih mesecih kamp sicer ima svojo plažo, do katere pa goste kampa peljejo z električnimi avtomobili.

Kamp je odprt čez celo leto in tudi v zimskih mesecih je zelo dobro zaseden, saj številni gostje zakupijo zimski pavšal in uživajo v mili klimi. V določenih terminih v kampu nudijo tudi posebne popuste za imetnike Avtokampi kartice.

V zadnjih letih so kamp Polidor korenito prenovili in tudi nekoliko povečali, tako da ima sedaj že skorajda 80 parcel z elektriko in vodo, 18 klasičnih mobilnih hišic Adria, 6 hišic je opremljenih z jacuzzijem, 8 luksuznih hišic pa ima manjši privaten ogrevan bazen in jacuzzi na sami terasi.

Dodatno imajo še 6 velikih glamping šotorov in 6 manjših lesenih hišic za pare.

Med zadnjimi projekti je tudi prenova recepcije, izgradnja manjšega sanitarnega objekta in prostora s skupnimi žari, obogatitev ponudbe za otroke z dodatnim prostorom v igralnici, kjer omogočajo ogled risank in filmov.

Kamp Polidor je letos prejel tudi poseben certifikat, da je prijazna lokacija za goste s kužki.

NOVO - mobilne hišice Adria z bazenom in jacuzzijem ter glamping šotor za 2 osebi

Letošnja novost sta dve novi mobilni hišici Villa Superior, ki prihajata iz črnomaljskega podjetja Adria Dom. V hišicah so prve goste sprejeli

Gre za velike hišice površine 34 in 40 m2, ki sta z dvema spalnicama in dvema kopalnicama namenjeni 4 osebam.

Obe mobilni hišici imata ob prostorni terasi še ogrevan bazen in jacuzzi, tako da gostje resnično lahko uživajo. Hišici sta stilsko opremljeni, klimatizirani, na voljo je wifi, satelitska televizija in popolnoma opremljena kuhinja.

Novi hišici sta pet firendly, tako da so kužki dovoljeni ob doplačilu, gostom je brezplačno na voljo tudi najem koles in zunanji žar.

V osrednjem delu kampa s postavili tudi glamping šotor Adria, ki je opremljen s spalnico z zakonsko posteljo za 2 osebi, kuhinjo, kopalnico in teraso.

Wellness v kampu Polidor

V kampu Polidor želijo predvsem za zimski čas dopolniti ponudbo z wellnessom. Do sedaj so imeli samo masaže in fitnes, letos pa bodo odprli tudi nov wellness s savanami, jacuzzijem in prostorom za sproščanje.

Predvideno odprtje je jeseni 2023.

Odlična dodatna ponudba kampa

Kamp Polidor je poznan tudi po zanimivi otroški igralnici, ki je urejena v kleti modernega sanitarnega objekta, do katere pa otroci pridejo kar pop pisanem toboganu. Medtem, ko se otroci igrajo, pa lahko starši pripravijo obrok na novih skupnih žarih, ki so postali nekakšna skupna točka za druženje.

V poletnih meseci je zanimiv bazen – eden je plavalni, drugi otroški z manjšimi tobogani, ob njem pa je dodatno še lokal, tako da lahko pijačo naročite kar iz vode, od junija do septembra pa je odprta tudi restavracija.

Lokacija kampa Polidor pa je zelo zanimiva za kolesarjenje, saj kolesarska pot primerna tudi za otroke poteka vse do Poreča in v drugo smer do Funtane, Vrsarja in Limskega kanala.

Plaža  D’OR Beach Club

Če želite uživati na lepi plaži, potem se le zapeljite do polidorjeve plaže D’OR Beach Club, ki je urejena tik ob kampu Bijela Uvala v smeri Funtane.

Plaža je odprta od začetka maja do konca septembra, predvsem ob poletnih vikendih pa je tam veliko dogajanja in nastopov znanih DJ-jev. Na plaži je lokal, gosto so na voljo ležalniki, lahko pa najamejo tudi splav in cel dan uživajo na morju.

Na delu plaže je urejen tudi pasja plaža.

Akcijske ponudbe v kampu Polidor

Cene kampiranja in najema mobilnih hišic se v kampu Polidor določajo glede na povpraševanje, tako da so vidne v sklopu rezervacijskega sistema.

Avtokampi kartica > imetnikom kartice v terminih od 1.1. do 28.5. 2023 nudijo kampiranje za 2 osebi na parceli z elektriko po ceni 19 € na noč. Ostale osebe doplačajo po ceniku.

Za svoje goste kamp nudi tudi določene popuste za zanimivosti v bliži npr. otroški Dinopark v Funtani, zabavni Aquacolors z bazeni in tobogani ter adrenalinski Park Kringa.

Več o ponudbi kampa Polidor > www.campingpolidor.com