Kakadu - trgovina kjer boste našli ljubko otroško kamping opremo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Popestrite letošnji kamping dopust z nakupom zanimivih izdelkov za otroke. V Kakaduju imajo posebne spalne vreče, toaletne torbice, svetilke in številne igrače za na plažo.

Otroška trgovina Kakadu je tista trgovina, v katero radi zahajajo tako malčki kot tudi straši. Res da je majhna, vendar pa je ponudba njihovih izdelkov v njihovi spletni trgovini tako zanimiva, da bi človek kupil kar nekaj stvari »na zalogo«. V Kakaduju res poskrbijo za zanimive izdelke, ob katerih se radi igramo tudi starši.trgovina Kakadu - kamping oprema za otroke

Za letos pa so pripravili posebne otroške izdelke za pomlad /poletje, med katerimi na prvo mesto postavljamo  otroško opremo za zabavno kampiranje. Otroška spalna vreča z motivi pikapolonice in aligatorja, otroška toaletna torbica, posebna viseča mreža, šotor za na plažo ali pa svetilka v obliki čebelice. Za mlade raziskovalce pa bosta nepogrešljiva izdelka povečevalno steklo v obliki rožice in zanimiva posodica za insekte.

Potem so tukaj še številne igrače za na plažo od lopate in grabljic za mivko in pesek do vedra na kolesih in pravega plastičnega vodnega parka. Če tudi vaš otrok cel dan koplje po mivki, potem sodo nepogrešljiv izdelki »dinozavrov krempelj« in leseni modelčki.

Še predenj pa greste na plažo pa morate otroka tudi dobro zaščititi pred soncem. Ne prisegate na sončne kreme s faktorjem? To še ne pomeni, da bo vaš otrok poletje preživel v senci. V Kakaduju imajo za vas otroške UV zaščitne majčke in kombinezončke, ki so udobne in se zelo hitro sušijo, ob tem pa nudijo popolno zaščito pred soncem. Imajo tudi zaščitne kape in rutke, za varno igro v vodi pa tudi otroške neoprenske zaščitne čevlje.trgovina Kakadu - kamping oprema za otroke

Za nadobudne plavalce pa ne pozabite na plavalna očala (imajo jih tudi za otroke mlajše od treh let) in številne zanimive plavalne pripomočke, ki bodo vašemu otroku omogočili prve plavalne zamahe. Med njimi izstopajo predvsem inovativni rokavčki za otroke do dveh let in pa plavut morskega psa, ki jo uporabljajo številne plavalne šole kot pripomoček pri učenju plavanja za otroke od treh let naprej.

Potem pa so tu še nepogrešljivi tricikli, poganjalci, skiroji in otroška kolesa, ki so postali že dolgoletni zaščitni znak trgovine Kakadu.

Obiščite trgovino Kakadu v trgovskem centru Mercator Hipermarket v Šiški (zgornja etaža) ali pa si celotno ponudbo oglejte kar v njihovi spletni trgovini www.kakadu.si. Verjamemo, da boste tudi vi našli kakšno primerno igračo za vašega otroka, s katero se boste z veseljem na vašem kampiranju zamotili tudi vi!