Kaj novega prinaša prenovljena spletna stran Avtokampi.si

Datum objave
Kategorija
Statistika

V začetku februarja ste lahko ljubitelji kampiranja opazili, da smo prenovili našo kamping spletno stran Avtokampi.si. Prilagodili smo jo modernejšim uporabnikom, ki do informacij o kampih dostopajo tudi z mobilnimi telefoni.

Vsebino spletne strani Avtokampi.si smo razdelili na 4 dele – kampiranje, najem mobilnih hišic, glamping namestitve in postajališča za avtodome – PZA.

Dodali smo številne filtre po katerih lahko iščete vam najbolj primerno lokacijo za naslednji dopust. Ob tem smo dodali tudi hitre filtre za iskanje npr. kampov ob morju, ob peščeni plaži, z odlično senco, kampe, ki so še posebej primerni za družine, kjer so psi dobrodošli…

Dodatno objavljamo tudi kamping novice, kjer združujemo informacije o novostih na področju kamping turizma, akcijske ponudbe in koristne informacije. Še vedno bomo čez celo leto pripravljali različne nagradne igre in podarili lepe nagrade uporabnikom, od kampiranja do praktični izdelkov.

Dodane so tudi informacije o trajektnih povezavah in 10 dnevna vremenska napoved za vse kraje, kjer se nahajajo kampi. Seveda pa bomo v poletnih mesecih še vedno objavljali tudi naše aktualne vremenske napovedi z opozorili na nevihte.

Prenovili smo tudi kamping forum in vse stare uporabnike prosimo, da si uredijo novo geslo za dostop do foruma na tej povezavi - www.avtokampi.si/password.

Vsi novi uporabniki se lahko registrirate in ob tem tudi avtomatsko brezplačno prejmete našo kamping kartico, ki nudi omogoča cenejše kampiranje v številnih kampih.

Novost je tudi, da lahko pri vsakem kampu postavite tudi javno vprašanje, ki se bo avtomatsko poslalo na recepcijo kampa, na njega pa lahko odgovorijo tudi drugi kampisti. Kampe lahko na naši strani tudi ocenite in komentirate ponudbo.

Da pa boste stalno obveščeni o vseh novostih, pa se nam lahko pridružite tudi na naši facebook strani, kjer nam redno sledi več kot 32.000 ljubiteljev kampiranja ali pa se na koncu spletne strani prijavite na naše kamping novice, ki jih prejema že več kot 50.000 aktivnih uporabnikov.

Vse želje, pripombe in težave s prenovljeno spletno stranjo nam prosim pošljete na naš elektronski naslov: info@avtokampi.si. Prenova strani je precej komplicirana zadeva, zato bomo veseli vaših nasvetov za izbošljavo. Hkrati prosim za malo potrpežljivosti, nekaj detajlov še rešujemo in se trudimo, da bo vse delovalo brezhibno čim prej.