Juventusova otroška nogometna akademija od 10. do 15. aprila v Poreču

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iz Valamarja so nas obvestili, da bodo sredi aprila v sodelovanju z italijanskim nogometnim klubom Juventus v Poreču organizirali nogometno akademijo za otroke stare od 7 do 12 let. Ob tem so pripravili akcijske ponudbe bivanja v kampu Lanterna Premiuum in Istra Premium.

Juventusova nogometna akademija v Valamarjevih kampih

Izkoristite pomladno vreme in prihajajoče velikonočne praznike za družinske počitnice v okolici Poreča, nadobudni nogometaši pa bodo imeli od ponedeljka do petka dvakrat dnevno dodatno še nogometni trening skupaj s profesionalnimi trenerji Juventusa.

Juventusova nogometna akademija je namenjen otrokom, ki že trenirajo nogomet in si želijo pridobiti še dodatno znanje.

Otroci bodo razdeljeni v dve ekipi glede na starost (rojeni med letoma 2011 in 2013 ter rojeni med letoma 2014 in 2016). Trenirali bodo potekali od 10. do 14. aprila dvakrat dnevno – dopoldanski in popoldanski trening v dolžini ure in pol, ki ju bodo vodili Juventusovi trenerji.

Otroci, rojeni v letih 2011 in 2013, bodo sodelovali na treningih v kampu Istra Premium v Funtani, mlajši otroci letnik 2014 - 2016 pa bodo imeli treninge v kampu Lanterna Premium v Taru pri Poreču.

V obeh kampih so za udeležence pripravili tudi akcijske ponudbe najema mobilnih hišic in glamping šotorov, število udeležencev pa je omejeno.

Paket vključuje:

- 10 treningov s profesionalnimi Juventusovimi trenerji (80-minutni treningi od ponedeljka do petka);

- darilno opremo (majico, hlače in nogavice - po rezervaciji namestitve boste prejeli mail za izbiro ustrezne velikosti darilne opreme;

- izposojo vadbenih rekvizitov, ki jih udeleženci uporabljajo na treningih;

- vodo, sadje in prigrizke na treningu;

- zaključni sobotni dogodek in diplomo nogometne akademije;

- nastanitev v kampu od 8. 4. do 16.4.

Cene najema mobilnih hišic in glamping

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe v kampu Istra Premium je od 75 € naprej, cena najema glamping šotora za 4 – 6 oseb pa od 68 €.

V kampu Lanterna Premium je cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 53 €, najema glamping šotora za 4 - 6 oseb pa od 56 €.

Več informacij o nogometni akademiji in rezervacije namestitev > www.camping-adriatic.com