Jesensko srečanje ljubiteljev počitniških prikolic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Člani Caravan Foruma, ki so večinoma tudi lastniki počitniških prikolic, so se zbrali v kampu Loka v Ljubnem ob Savinji na jesenskem srečanju.

Poletje se je poslovilo in s tem je prišel čas za novo srečanje članov foruma caravan.mojforum.si, ki je od 22. do 24. septembra potekalo v Zgornje Savinjski dolini. Srečanja se je tokrat udeležilo 10 družin.=
 
Člani so se tokrat odločili obiskati kamp Loka v Ljubnem ob Savinji, ki se je v sončnem vremenu izkazal kot najboljši kraj za izlete, pohode, druženje in zabavo.

Petek je vedno najbolj vesel dan, ko se po dolgem času srečajo stari znanci, spoznajo nove člane in si ob večernem druženju izmenjajo poletne potovalne izkušnje.

Sobota se je pričela s sončno jutranjo kavo ter pohodom do Svetega Primoža nad Ljubnim, od koder se ponuja lep razgled na Golte in na hribovje, ki se dviga nad osrednjim delom reke Savinje. Brez skupnega žar kosila tudi tokrat ni šlo, le to pa se je razvleklo vse do palačink, večerja pa pozno v noč, dokler se niso skrili v toplo zavetje svojih počitniških prikolic.

=Nekako utrujeni udeleženci so se prebudili v nedeljsko jutro in se po jutranji kavi odpravili na Solčavsko, do samega roba Logarske doline, kjer so si ogledali festival ovčje volne Bicka.

Lepo je bilo videti kako se ohranja lokalna folklora in na sejmu se je našlo nekaj malega za vsakega posebej. Festival je spremljal zabavni program z glasbo v živo, na stojnicah je bilo moč kupiti razne volnene izdelke, ovčje kože, imeli so tudi srečelov. Otroci pa so najbolj uživali ob ogradi za živali in božali ovce. Po kosilu in pripravah na odhod domov se je nekaj članov odpravilo še na ogled do bližnjih smučarskih skakalnic v Ljubnem, preostali z obveznostmi pa so se odpravili na pot.

Vsi lastniki prikolic že komaj čakajo na novo srečanje, ki tradicionalno poteka spomladi v enem od slovenskih kampov, vendar se nikoli ne ve, morda se dobijo že pozimi na sankanju?