Uživajte v kampiranju v Falkensteiner Premium Camping Zadar

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Falkensteiner Premium Zadar je urejen neposredno ob kilometer dolgi plaži nedaleč od starega dela mesta Zadra, tako da lahko kombinirate dopust in ogled mesta. Pripravili so različne jesenske akcijske ponudbe in atraktivne vikend pakete v oktobru.

Falkensteiner Premium Camping Zadar je bil v zadnjih letih popolnoma preurejen in ob prostornih parcelah za kampiranje omogoča tudi najem modernih mobilnih hišic in glamping šotorov slovenskega proizvajalca Adria.

Gre za kamp s petimi zvezdicami, kar pomeni, da so parcele opremljene z elektriko, vodo in odtokom, gostom je na voljo velik sanitarni objekt, v dodatni ponudbi pa je tudi zunanji bazen z manjšim toboganom ter wellness s savnami, masažami in dodatnim bazenom.

Lokacija kampa je samo 3 km oddaljena od Zadra, tako da se lahko kar s kolesom ali pa mestnim avtobusom zapeljete na ogled lepega starega dela mesta s tržnico stolnico in morskimi orglami.

Za jesensko kampiranje se največkrat odločijo družine z majhnimi otroki, zato je ob igralih na voljo tudi notranja otroška igralnica.

Oktobrske "FUNtastične vikende" bodo popestrili z dodatno animacijo npr. kockasti vikend, ko bodo otroci iz kock izdelovali različne figure, ob večerih pa bodo potekale zabave z maskoto Falky.

V kampu je tudi restavracija, kjer se lahko naročite tudi na zajtrke, polpenzion ali polni penzion in tako na dopustu resnično uživate.

Akcijske ponudbe jesenskih počitnic v Zadru

Kampiranje:

> od 1. do 30. 9. nudijo 15% popust na ceno kamping parcele ob spletni rezervaciji

> za imetnike Avtokampi kartice v terminu 25.9. do 23.12. nudijo paketno ceno kampiranja 22 € za 2 osebi in psa na parceli Blue z elektriko (ob prijavi na recepciji pokažete kartico)

Najem mobilnih hišic:

> 15% na bivanje med tednom (nedelja – četrtek) v terminih do 1. 12. + dodaten 5% popust na imetnike kartice Blue Spirit Club. Bivanje med tednom lahko kombinirate z vikend počitnicami

> "FUNtastični vikendi" v oktobru, ko bo organizirana posebna tematska animacija: Kockasti vikend (7. -9.10.), Nori laboratorij (14. – 16.10.) in Falky družinski vikend (28. – 30.10.). Ob najemu mobilne hišice brezplačen upgrade na višji tip hišice, brezplačen najem koles v sosednjem hotelu, 20% popust na Spa tretmaje.

Več o ponudbi Falkensteiner Premium Camping Zadar - www.falkensteiner.com