Izžrebali smo dobitnika vstopnic za Severinin koncert v Novigradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Novigradu bo 1. maja nastopila hrvaška zvezda Severina, ki se je za novo koncertno turnejo pripravljala tudi v Sloveniji. V nagradni igri smo podelili 2 vstopnici za ogled koncerta.

Športna dvorana v Novigradu bo 1. maja zopet nabito polna. V sklopu turneje "Dobrodošao u klub" bo nastopala hrvaška zvezda Severina, ki se je na novo koncertno sezono pripravljala v Severina Novigrad brezplacne vstopniceSloveniji.

Na naši spletni strani je do 22. aprila potekala nagradna igra v kateri smo izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela po eno vstopnico za ogled koncerta. Imena smo objavili pod novico.

AKCIJA  V HOTELU MAESTRAL IN LAGUNA NOVIGRAD
V sklopu Severininega koncerta so v Laguni Novigrad, ki tudi podarja vstopnici, pripravili  posebne pakete hotelih Maestral in Laguna Novigrad. Pri njih lahko tudi kupite vstopnice za koncert. V hotelu Maestral in Laguna Novigrad vam bodo ob rezervaciji sobe za vsaj 2 noči podarili 1 vstopnico za ogled Severininega koncerta.
Več o ponudbi hotelov Maestral in Laguna Novigrad boste izvedeli na spletni strani www.laguna-novigrad.hr

BREZPLAČNO VSTOPNICO ZA SEVERININ KONCERT PREJMETA
Laguna Novigrad podarja 2 vstopnici za koncert Severine v Novigradu, ki bo potekal 1. maja ob 21. uri.

Brezplačno vstopnico prejmeta:
REBEKA KARNER
JELENA BEZMAREVIČ

Vsem udeležencem nagradne igre se v imenu organizatorja, Laguna Novigrad, zahvaljujemo za sodelovanje. Obema nagrajenkama iskreno čestitamo - o prejemu in koriščenju nagrade bosta obveščeni po elektronski pošti.