Izšla je nova knjiga 2za1.si - pri nas jo dobite 15% ceneje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Knjiga kuponov 2za1.si, ki ste jo mnogi že spoznali, je ponovno izšla. Obiskovalci naše spletne strani lahko knjigo naročite s 15% popustom - pridobite si kodo za popust.

Veliko idej za potovanja po Sloveniji z akcijskimi kuponi »v žepu« - pravzaprav v knjigi :) .
Ponovno Vas razvajamo s posebnim popustom za knjigo kuponov 2za1.si.Za tiste, ki jo poznate, ne bomo izgubljali besed: brezplačne pizze, kosila in večerje, etno hrana, masaže in še in še. Za vse ostale pa vprašanje:  Kako to, da še ne poznate knjige 2za1???
knjiga 2za1.si
S knjigo 2za1.si namreč dobite na desetine oz. stotine kuponov (odvisno od regije), ki vam prinašajo ugodnosti tipa »kupiš enega, drugi cenejši, ali enake vrednosti, brezplačno«.

In knjiga prinaša resnično uporabne ugodnosti: pizze, kosila, kalamare… skratka, ogromno klasične gostinske ponudbe, pa tudi kar precej gurmanskih specialitet: burritose, taquitose, paelle, indijsko, srbsko, bosansko, tajsko hrano in… tudi polže.

Ali pa na:
-    rafting v Bovec (odlično za ljubitelje kampiranja - preživite noč v enem od kampov ob Soči in greste še na rafting)
-    na Bled na kremšnito ali v pustolovski park,
-    fuže, njoke z divjačino ali vikend paket na Kras,
-    ogled Lipice,
-    kalamare ali morske sadeže v Piran ali
-    počitek na Pohorje

Turističnih ponudnikov je tokrat še več!  Prepričajte se sami! Celotne vsebine knjig si lahko ogledate kar na spodnjih povezavah:

- 2za1.si - Osrednja Slovenija, cena 18 eur
-
2za1.si - Vzhodna Slovenija , cena 15 eur
-
2za1.si - Zahodna Slovenija , cena 15 eur

Kuponi v sedanji izdaji knjige 2za1.si si so veljavni do 30.11.2011. Knjiga je naprodaj v bolje založenih knjigarnah Mladinske knjige in DZS, za obiskovalci spletne strani www.avtokampi.si pa jo lahko s 15% popustom naročite kar spletni strani www.2za1.si/narocilo. Ob naročilu samo vnesete kodo za popust AKMP0111, s katero prihranite 15%.

knjiga 2za1.si