Izbrali smo Naj kamp v Sloveniji in na Hrvaške za leto 2011

Datum objave
Kategorija
Statistika

Letos je v Sloveniji prvič potekalo glasovanje za slovenski in hrvaški naj kamp. Oglejte si nagrajene kampe.

Ob zaključku prvega dne na kamping in karavaning festivalu je potekala tudi podelitev nagrad za najboljši slovenski in hrvaških kamp in najboljše kopališče v Sloveniji.

Najboljši kampi v Sloveniji in na Hrvaškem
V akciji Naj kamp, ki je letos potekala prvič v sodelovanju spletnega portala www.avtokampi.si in www.dj-slovenija.si ter revije Avto Dom, je priznanja prejelo 27 slovenskih in hrvaških kampov, ki so prejeli največ glasov ljubiteljev kampiranja.naj kamp 2011

V Sloveniji so med manjšimi kampi največ glasov prejeli kamp Kolpa v Vinici, kamp Koren iz Kobarida in kamp Dolenjske Toplice.

Najboljši slovenski večji kamp je postal kamp Terme Čatež, sledita mu kamp Šobec v Lescah in kamp Terme 3000 v Moravskih Toplicah.

V Istri je v kategoriji najboljši manjši kamp prvo mesto osvojil kamp Ulika iz Rovinja, sledi Kranjski kamp iz Premanture in kamp Materada iz Poreča. Med večjimi istrskimi kampi so priznanja prejeli kamp Zelena laguna v Poreču, kamp Stella Maris iz Umaga in kamp Lanterna v Poreču.

Med manjšimi kampi v Kvarnerju so najboljši trije: kamp Lopari na Lošinju, kamp Bor na Krku in kamp Zidine na Rabu. Med velikimi kampi v Kvarnerju so priznanja prejeli kamp Čikat v Malem Lošinju, kamp Ježevac na Krku in kamp Njivice na Krku

Najboljši trije manjši kampi v Dalmaciji so kamp Biograd v Biogradu, kamp Filip v kraju Sveti Filip i Jakov in kamp Aloa na Braču. Največ glasov med velikimi kampi v Dalmaciji pa so prejeli kamp Straško na Pagu, kamp Šimuni na Pagu in kamp Solaris v Šibeniku.

V kategoriji nudističnih in mešanih kampov je zmagal kamp Straško na Pagu, sledila kamp Kanegra v Umagu in kamp Koversada iz Vrsarja.