Italijani že podelili prve nagrade za hrvaške kampe

Datum objave
Kategorija
Statistika

Italijansko kamping združenje – Federcampeggio je že objavilo spisek hrvaških kampov, ki so jih njihovi člani ocenili za najboljše. V kategoriji simpatičnost in kakovost je prvo mesto zasedel kamp Kovačine na otoku Cresu, drugi je bil kamp Park Soline iz Biograda in tretji kamp Poljana z Malega Lošinja.

Italijansko kamping združenje – Federcampeggio je že objavilo spisek hrvaških kampovslika.asp?slika=613, ki so jih njihovi člani ocenili za najboljše.


V kategoriji simpatičnost in kakovost je prvo mesto zasedel kamp Kovačine na otoku Cresu, drugi je bil kamp Park Soline iz Biograda in tretji kamp Poljana z Malega Lošinja.


Nagrade so prejeli tudi kampi, ki so v zadnjih letih veliko vlagali v ekologijo in ohranjanje okolja. Tako je v tej kategoriji prvo mesto osvojil kamp Alan iz Paklenice, sledita mu kampa Stobreč iz Splita slika.asp?slika=350in Zablaće iz Baške na otoku Krku.


Posebno nagrado pa bosta letos prejela tudi kampa Zaton iz Nina in Park Umag, ki že četrto leto zapovrstjo s svojo kvaliteto in ekološko usmerjenostjo sodita v vrh evropskih kampov.